PROIECT: Extinderea instrumentelor de management al performanţei la nivelul Primăriei Municipiului Galaţi prin implementarea CAF

PROIECT: Extinderea instrumentelor de management al performanţei la nivelul Primăriei Municipiului Galaţi prin implementarea CAF
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Municipiul Galați, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociaţia „Institutul Pentru Politici Publice”, anunță finalizarea la data de 13.12.2020 a Proiectului „Extinderea instrumentelor de management al performanţei la nivelul Primăriei Municipiului Galaţi prin implementarea CAF”, cod SIPOCA 679/ Cod SMIS 128555, aprobat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA), Axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Obiectivul Specific 2.1. – Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP (Strategia pentru Consolidarea Administrației Publice).

Cod proiect: SIPOCA 679/ SMIS 128555

Proiectul a avut ca obiectiv consolidarea capacității administrative a Unității Administrativ-Teritoriale (UAT) Municipiul Galați pentru susținerea unui management performant prin introducerea și utilizarea instrumentului CAF aplicabil administrației publice locale, în concordanță cu "Planul de acțiuni pentru implementarea etapizată a managementului calității în autorități și instituții publice 2016-2020".

Valoarea totală a proiectului a fost de 354.712,98 lei, din care finanțare nerambursabilă 347.618,71 lei.

Rezultatele obținute ale proiectului:

  1. A fost implementat instrumentul de autoevaluare de tip CAF (Cadrul comun de autoevaluare a modului de funcționare a instituțiilor publice) la nivelul UAT Municipiul Galați pentru creșterea performanței în administrația publică locală și îmbunătățirea serviciilor publice pentru comunitate Introducerea unui sistem modern de management la nivelul Primăriei municipiului Galați;
  2. Au fost dezvoltate cunoștințele și abilitățile  unui număr de 45 de persoane de la nivelul UAT Municipiul Galați în vederea utilizării unui management al calității și performanței la nivelul autorității publice locale și au fost organizate trei schimburi de experiență naționale.

Rezultatele obținute vor fi valorificate prin transferul de cunoştinţe dobândite de către beneficiari în urma participării la sesiunile de instruire în domeniul CAF şi la vizitele de studiu către ceilalţi angajaţi ai primăriei şi implementarea corespunzătoare a Planului de acţiuni de îmbunătățire a activității Primăriei municipiului Galați.

Date de contact: Manager de proiect doamna  Nicoleta Daniela Holban – Manager public,  tel: 0236 307 713, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020!

(P)

Citit 1079 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2020 19:30