Câștigă o mașină Dacia Logan!

Câștigă o mașină Dacia Logan!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Povestea firmei gălăţene Romero a început în toamna lui 1997. Cu un obiectiv clar - mereu pe locul întâi satisfacția clientului - a ajuns ca 24 de ani mai târziu să fie o echipă formată din peste 70 de oameni, cu o cifră de afaceri de circa 10 milioane de euro.

Întreaga afacere se desfășoară în jurul unei nevoie comune: nevoia de bani. Romero oferă bani sub formă de împrumuturi rapide, în regim de amanet. La Romero poți să cumperi sau să vinzi valută. Sau poți să primești și să transferi bani prin intermediul serviciilor de Western Union. 

Cum ar fi dacă atunci când amanetezi sau schimbi valuta să te poți înscrie și la tombole? Pentru că la Romero, premiile sunt multe și valoroase: bani, mașini, lingouri din aur.

Dar articolul de astăzi este despre o altă fațetă pe care compania Romero o are. Aceea în care este una din companiile extrem de implicate în comunitate.

Astăzi voi vorbi despre Romero și despre #faptebune. Un hashtag care înglobează parte din proiectele create sau la care Romero a luat parte.

„Ne-am implicat mereu în comunitatea din care facem parte: am luat parte la semimaratoane, la gale caritabile. Am oferit sponsorizări pentru Maternitatea „Bună Vestire” și Spitalul pentru copii „Sfântul Ioan”. Am creat proiecte proprii prin intermediul cărora am oferit: laptopuri, cărți, telefoane, bani, servicii medicale și lista continuă. Olimpici, participanți la competiții naționale și internaționale au primit sprijinul nostru. Parte din proiectele noastre s-au adunat sub denumirea simplă #faptebune” spune Nicoleta Mangalagiu, director economic

Știați că puteți să câștigați o mașină făcând #faptebune impreună cu Romero?

„Miruna „este proiectul” nostru de suflet. O dulceață de fetiță de doar 4 ani care reprezintă o lume întreagă. O lume formată din toți cei care vor să o ajute să trăiască o viață cât mai aproape de ceea ce, noi știm că, ar trebui să fie normalitate pentru un copil.

Miruna are SMA 1, amitrofie spinală TIP 1. O boală tare grea descoperită de medici când Miruna avea doar 7 luni.

2.1 milioane de dolari costă viața Mirunei. Miruna trebuie să primească cel mai scump tratament din lume: Zolgensma.

Ne propunem să „o ținem de mâna” și să îi facem drumul puțin mai ușor. Zi de zi Miruna face terapii de recuperare. Zi de zi se lasă în grija și în experiență celor care o înconjoară, creditandu-i cu încrederea că ei pot să o ajute” spune Ani Pricop, specialist Marketing.

Puteți să o cunoașteți pe Miruna intrând pe siteul ei.

Romero îi oferă Mirunei o mașină Dacia Logan în valoare de 10.000 de euro. 

Intră la tombolă toți cei care vor să facă #faptebune împreună cu Romero și care vor să câștige mașina.

Cum intrați la tombolă? 

- donați minim 40 lei în conturile Mirunei,

- alegeți unul din numerele disponibile alocate între 1 și 5000,

- scrieți la descriere tranzacție „castigmasinaMirunei”.

Mașina se extrage imediat ce se vând cele 5.000 de numere alocate.

Numerele care mai sunt disponibile le găsiți pe grupul Facebook Save Miruna Sma1.

Conturile în care puteti sa donați bani pentru Miruna sunt:

Libra bank:

Lei: RO57BREL0002002554190100

€:   RO73BREL0002002554190200

$:   RO89BREL0002002554190300

REVOLUT: (0040)752822012/@cristiji20

GoFundMe: #savemiruna

PAYPAL: paypal.me/savemiruna

„Acțiunile Romero continuă ca un ecou al dorinței de a multiplica binele acolo unde trăim” spune Ani Pricop, specialist Marketing.

Succes MIRUNA!!!!

(P)

Citit 4510 ori Ultima modificare Vineri, 26 Martie 2021 03:16