Consiliul Judeţean Galaţi anunță finalizarea proiectului „Capacitate administrativă ridicată prin investiții integrate și complementare – CARIC”, SMIS 126291

Consiliul Judeţean Galaţi anunță finalizarea proiectului „Capacitate administrativă ridicată prin investiții integrate și complementare – CARIC”, SMIS 126291
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Galaţi, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Capacitate administrativă ridicată prin investiții integrate și complementare – CARIC”, SMIS 126291.

Proiectul a fost finanţat în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă, Componenta 1 - CP10/2018 (pentru regiunile mai puțin dezvoltate) - Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate, Axa Prioritară - Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Operațiunea - Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

Obiectivul general a constat în îmbunătățirea capacității administrative, a calității și eficienței serviciilor publice furnizate la nivelul Consiliul Județean Galați și a 5 instituții subordonate, din regiunea mai puțin dezvoltată, prin investiții integrate și complementare, conform reglementărilor europene și naționale.

În cadrul proiectului au fost obținute următoarele rezultate: elaborarea Strategiei de dezvoltare a județului Galați; elaborarea Planului Strategic Instituțional al Consiliului Județean Galați; implementarea CAF la nivelul Consiliului Județean Galați și a 5 instituții subordonate; implementarea unui sistem informatic creat pentru digitalizarea proceselor de administrare a documentelor; instruirea în domenii specifice și certificarea grupului țintă reprezentat de 150 persoane; realizarea unui proces de retrodigitalizare a documentelor din arhivă și administrarea electronică a acestora. Potrivit contractului de finanțare, durata proiectului este de 28 luni, perioada de implementare fiind ianuarie 2019 – mai 2021.

Evenimentul de închidere are loc în data de 27 aprilie 2021, ora 10:00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Galaţi din strada Eroilor nr. 7 și online, pe platforma Zoom, şi are drept obiectiv informarea corespunzătoare a participanţilor cu privire la activităţile şi rezultatele proiectului. La evenimentul de închidere a proiectului vor participa reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Galaţi, ai instituțiilor subordonate, precum și mass-media locală şi regională.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Mariana Beraru, manager de proiect, consilier în cadrul Direcției Programe, Consiliul Județean Galați, telefon: 0236-302572, fax: 0236-410530, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 799 ori Ultima modificare Luni, 26 Aprilie 2021 22:47