Cum să alegi accesoriile potrivite ținutei

Cum să alegi accesoriile potrivite ținutei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce ai ales hainele, accesoriile sunt cele care oferă acel “magic touch” care fac ținutele să vibreze. Totuși, trebuie să le combini cu grijă, pentru a nu încărca prea mult ținuta, dar nici să pară prea ștearsă. Iată două momente în care trebuie să ții cont atât de modul în care te îmbraci cât și de accesorizare:

1. La birou

Deși sunt anumite job-uri care permit o ținută mai lejeră, altele impun respectarea dress-code-ului office. Pregătește câteva deux-piecès din materiale și culori diferite, dar și câteva cămăși din bumbac sau mătase. Apoi, în funcție de culori, selectează și pantofii. De asemenea, accesorizeaza o rochie astfel încât să mai poți diversifica hainele pentru birou. Poți miza pe modele midi, în nuanțe pastel, peste care poți adăuga un pulover fin, care se închide cu nasturi, sau un sacou. La gât poți să pui o eșarfă sau un lănțișor discret.

De asemenea, poarta cu stil un ceas de dama fie cu mecanism Quartz, fie unul mecanic, care să aibă curea din oțel inoxidabil sau un metal prețios, dar poate fi și din piele simplă sau texturată (piele crocodil sau șarpe).

Prima opțiune de ceas are un design modern și arată cu precizie ora datorită faptului că funcționează cu baterie. Dacă optezi pentru un mecanism mecanic, trebuie să iei în calcul faptul că este considerat accesoriu de lux și, odată cu trecerea timpului, îi poate crește valoarea, de aceea are și un cost destul de mare. Ceasurile mecanice se împart în automatice și manuale. Automaticele funcționează prin mișcare, de aceea este necesar sa fie purtate zilnic. În cazul în care nu le mai folosești, neapărat ai nevoie de un winder (un aparat special care ajută la rotire). Cele manuale trebuie întoarse zilnic de către proprietari, altfel se opresc. Ține cont și de faptul că ambele au nevoie de mentenanță la câțiva ani.

2. La plimbare

Aici vei avea mai multă libertate în a fi creativă în alegerea outfit-ului. Poți opta pentru varianta cea mai folosită, compusă din jeanși, tricou casual și o pereche de pantofi sport, așa cum poți găsi pe Fashion Days. Ca accesoriu, se potrivește perfect un ceas smart. Îți oferă posibilitatea să alegi între mai multe display-uri și curele din silicon sau textil, în mai multe nuanțe. Mai mult, vei fi la curent cu notificări legate de email, calorii pierdute sau wellbeing. Ba chiar de pe unele modele poți vorbi.

Dacă îți plac fustele, află că le poți combina cu tricou sau cu un top cool. Poți să optezi pentru una din tul sau dintr-un material lejer, de dimensiune medie sau chiar lungă. Ca accesorii poți să te folosești de niște cercei supradimensionați, metalici, iar pentru a-i pune în valoare, strânge-ți părul într-o coadă de cal. Nu greșești nici dacă folosești brățări cu volum.

P

Citit 1486 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Septembrie 2021 17:28