Cum poți avea o dantură nouă, în doar 24 de ore, la Clinica stomatologică Dr. Leahu din Galați

Cum poți avea o dantură nouă, în doar 24 de ore, la Clinica stomatologică Dr. Leahu din Galați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Misiunea Clinicilor Dentare Dr. Leahu este aceea de a fi cât mai aproape de persoanele care își doresc o dantură sănătoasă și frumoasă. De aceea, o nouă clinică stomatologică Dr. Leahu a fost inaugurată în luna august, în Galați. Astfel, împreună cu echipa sa, Dr. Ionuț Leahu, CEO & medic stomatolog cu competență în implantologie orală și master în implantologie orală și parodontologie, a facilitat accesul la tratamente stomatologice moderne pentru fiecare adult și copil din Galați.

În cadrul celei mai noi clinici stomatologice Dr. Leahu poți beneficia de aceeași gamă completă de tratamente pe care o poți găsi în toate cele 15 clinici ale rețelei, care te vor convinge că, indiferent de problemele dentare cu care te confrunți, poți obține un zâmbet sănătos și frumos, într-un timp scurt, în completă siguranță și fără durere. Așadar, fie că ai nevoie să tratezi urgențe stomatologice în Galați, fie că îți dorești să găsești tratamente de stomatologie pentru copii ori pentru adulți, poți apela cu încrederea la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Mai mult decât atât, îți poți reface întreaga dantura în doar o singură zi, cu ajutorul sistemului de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”.

Chiar dacă în ultimii ani ți s-a spus că nu se mai poate face nimic pentru dantura ta, iar proteza dentară mobilă este singura soluție potrivită pentru tine, cu ajutorul echipei Clinicilor Dentare Dr. Leahu Galați poți începe din nou să crezi că vei putea zâmbi din nou cu încredere! Este foarte important să înțelegi că, uneori, poți avea mai multe opțiuni decât ți se prezintă inițial. Pentru Dr. Ionuț Leahu și pentru echipa sa de chirurgie orală nimic nu este imposibil. Cu ajutorul tehnologiei moderne și a anilor de experiență ai personalului medical îți vei putea recăpăta zâmbetul într-un timp mai scurt decât ai putea crede.

Sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” îți oferă posibilitatea să mănânci din nou absolut tot ce îți dorești, să zâmbești mereu fără să te gândești la estetica danturii și să te bucuri de fiecare moment al vieții fără rețineri. Acest tip de tratament stomatologic reprezintă, de fapt, reconstrucția totală a danturii cu ajutorul implanturilor dentare și a unei lucrări protetice fixe, care arată și se simte exact ca dinții naturali. Sistemul de implanturi dentare se recomandă pacienților cu dinți afectați de boala parodontală, pacienților care, din diferite motive, și-au pierdut un număr mare de dinți sau toți dinții, pacienților ai căror dinți nu mai pot fi salvați ori pacienților care poartă proteze dentare mobile și își doresc să aibă din nou o dantură fixă, care să îi ajute să ducă o viață normală.

Cabinete stomatologice moderne la Clinica Dr. Leahu Galați

Noua clinică dentară Dr. Leahu din Galați dispune de 9 cabinete dotate cu aparatură medicală modernă, dintre care 3 sunt destinate tratamentelor stomatologice pentru copii și integrează conceptul Academia Spațială Dr. Leahu. Mai mult decât atât, clinica funcționează cu bloc operator și propriul centru de imagistică 3D digital. Astfel, dacă te gândești că sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” ar putea fi o opțiune potrivită pentru tine, este necesar să știi faptul că, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați, beneficiezi de tot confortul și siguranța de care ai nevoie. Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți îndeplini visul de a zâmbi din nou cu încredere este să programezi o consultație. Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte, în funcție de nevoile și dorințele tale. Astfel, după consultul clinic, analiza radiografiei dentare și discuția cu medicul specialist, ți se vor prezenta strategiile terapeutice, iar tu vei alege opțiunea cea mai potrivită pentru tine.

Dinți ficși în 24 de ore – în ce constă intervenția?

După stabilirea celui mai potrivit plan de tratament, va urma intervenția chirurgicală în cadrul căreia dinții afectați sunt înlăturați, osul este refăcut, dacă este necesar, iar implanturile dentare sunt inserate în gingie. Acestea țin locul rădăcinii dinților naturali, tocmai de aceea, a doua zi după intervenția chirurgicală vei primi o lucrare protetică provizorie, pe care o vei purta aproximativ 6 luni, perioadă în care cavitatea orală se vindecă în urma intervenției chirurgicale. Dinții de a doua zi nu sunt așezați direct pe gingie, ci stau pe niște dispozitive montate în timpul intervenției chirurgicale. După această perioadă de vindecare, vei primi lucrarea protetică fixă finală, care va necesita doar o igienă orală corectă, care presupune periajul dentar de cel puțin două ori pe zi, utilizarea mijloacelor adjuvante de curățare a danturii: apa de gură și dușul bucal și controalele regulate la medicul stomatolog, pentru igienizarea profesională.

Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice în Galați, dacă îți dorești să zâmbești din nou cu încredere și să uiți de grija afecțiunilor dentare, echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Galați este întotdeauna pregătită să te ajute să îți îndeplinești visul. Mai multe detalii despre serviciile stomatologice poți găsi aici.

P

Citit 13189 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Septembrie 2021 17:57