Începând din 2022, Universitatea Danubius va găzdui seria de evenimente „Phenomenal Women”

Începând din 2022, Universitatea Danubius va găzdui seria de evenimente „Phenomenal Women”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Printre evenimentele pe care Universitatea Danubius le va găzdui, anul viitor, pentru a marca aniversarea a 30 ani de la înființare, se numără o serie de prezentări publice aparținând unor femei extraordinare din întreaga lume, sub denumirea  Phenomenal Women Series.

Primul eveniment din aceasta serie va avea loc vineri, 21 ianuarie 2022, in Aula Magna a Universitatii Danubius, iar prima invitata, care va deschide aceasta serie, este Claudia Victoria Nicolae, manager general al Agentiei de Presa AGERPRES. Dna. Nicolae este prima femeie aflată la conducerea AGERPRES, cea mai veche agenție de știri din România și prima agenție autonomă din țară. Claudia Nicolae conduce lupta dusă pentru a menține o presă liberă și obiectivă care să prezinte adevărul și care să lucreze pentru întreaga societate, indiferent de gen, etnie, vârstă sau preferințe politice.

Claudia Nicolae a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion, a facut cursuri postuniversitare in Politici Străine și Diplomație, dar și în Securitate și Bună Gurvernare. Ea a fost redactor la Independent,, si la Agerpres, prima agentie nationala. De asemenea, Claudia Nicolae a detinut si functia de consilier al Ministrului de Interne începând din luna iunie pana in noiembrie a anului 2018.

Universitatea Danubius este o instituție de invatamant superior privată, antreprenorială, care își asumă responsabilitatea de a prezenta experți și cercetatori de seamă din diverse domenii, cu scopul de a informa publicul și de a crește gradul de conștientizare în comunitățile și circumscripțiile deservite. Suntem dedicați eliminării discriminării de gen din toate câmpurile de activitate, iar universitatea noastră intenționează să inspire următoarea generație să urmărească, în mod activ, paritatea de gen. Suntem mândri de faptul că jumătate dintre posturile de conducere ale instituției sunt ocupate de femei si această realitate ne diferențiază, în mod pozitiv, în regiune.

Acest eveniment inedit are scopul de a promova, de a comunica și de a amplifica influența femeilor împlinite profesional fiind astfel proiectat pentru a inspira atât femeile, cât și bărbații care vor deveni liderii generației următoare.

Evenimentele din seria Phenomenal Women vor fi organizate în colaborare cu AGERPRES, partener media oficial!

P

Citit 1537 ori Ultima modificare Joi, 09 Decembrie 2021 11:53