Centrul medical Pro Clinic din Galați oferă pacienților servicii medicale la domiciliu

Centrul medical Pro Clinic din Galați oferă pacienților servicii medicale la domiciliu
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Din luna decembrie 2021, Centrul Medical Pro Clinic din Galați lansează serviciile de îngrijire la domiciliu.

Fiecare pacient care va avea nevoie de servicii medicale poate beneficia de asistența medicală a unei echipe cu expertiză în domeniu, chiar din confortul propriei case, în siguranță, respectând toate normele sanitare în vigoare. 

Ne dorim să fim și mai aproape de pacienții noștri, de aceea echipa medicală Pro Clinic se va deplasa la orice pacient în suferință, mai ales în această perioadă grea pentru toți. În Galați sunt foarte mulți pacienți care au nevoie de astfel de servicii, am primit multe solicitări în acest sens, așadar acest pas a fost unul firesc și important pentru pacienți. “, explică Alina Buzia, CEO Centrul Medical Pro Clinic.

Printre serviciile medicale oferite la domiciliu se numără: testările Covid-19, tratamente escare, recoltare analize,  recoltare exudate nazofaringiene, îngrijire plăgi simple/infectate, injecții intravenoase/intramusculare/intradermice, perfuzii medicamentoase etc.

Întreaga listă a serviciilor oferite, cât și prețurile aferente pot fi consultate pe site-ul pro-clinic.ro. Programările rapide se pot face la numărul 0336 918.

La Pro Clinic, pacienții pot apela și la serviciile medicale ale următoarelor specialități: Cardiologie, Dermato-Venerologie, Diabet si nutritie, Endocrinologie, Gastroenterologie, O.R.L, Pediatrie, Obstetrica– Ginecologie, Urologie, Mica chirurgie, Neurologie, Ortopedie si Traumatologie, Medicina interna, Medicina generala, Pneumologie, Psihologie, Psihiatrie, Reumatologie.                                                                                                                                                           

Nu în ultimul rând, pentru a facilita un acces rapid la toate serviciile medicale de înaltă calitate, necesare unui pacient, în cadrul Pro Clinic este disponibil un laborator de analize medicale, cât și farmacia Salviafarm.

Pentru programări, pacienții pot suna la numărul 0336 912, de asemenea, pentru a consulta prețurile, pot accesa site-ul www.pro-clinic.ro . ADRESA: Strada Traian, nr 136, vizavi de Starea Civilă din Galați.

P

Citit 4335 ori Ultima modificare Luni, 06 Decembrie 2021 18:00