Evaluarea celor mai populare produse cosmetice Maybelline New York

Evaluarea celor mai populare produse cosmetice Maybelline New York
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

De-a lungul anilor de activitate, compania Maybelline New York a lansat numeroase produse cosmetice. Producătorul s-a asigurat ca machiajul zilnic să fie impecabil, persistent și la modă. Printre cosmeticele decorative se numără produse pentru față, gene, sprâncene, buze, pleoape. Remediile sunt create pe bază de ingrediente hipoalergenice, prin urmare sunt sigure pentru sănătate și potrivite pentru procedurile cosmetice zilnice. Cu toate acestea, unele dintre ele au primit recunoaștere specială din partea femeilor din întreaga lume. Acestea fiind:

Rujul Color Sensational. Rujul super-rezistent Color Sensational a făcut furori. Durabilitatea incredibilă a nuanțelor bogate a captivat milioane de fani ai produselor cosmetice Maybelline din întreaga lume. Textura moale și mătăsoasă oferă confort pe tot parcursul zilei, nu usucă excesiv și îngrijește pielea buzelor.

Rimelul Lash Sensational. Rimelul cu efect de gene false Lash Sensational are și o perie confortabilă, a cărei formă de evantai acoperă toate genele, alungindu-le și, de asemenea, separându-le perfect. Formula acestui rimel este redusă în ceară, deci este potrivită pentru fetele cu ochi sensibili https://makeup.ro/product/159015/.

Mascara Pulse Perfection. Principalul avantaj al acestui rimel este că are o perie care emite vibrații. Datorită acestui fapt, este posibil să pictezi perfect peste gene, să le alungești și să le faci voluminoase. În plus, pensula oferă și o aplicare uniformă a produsului. Este de remarcat faptul că tehnologia vibrațiilor este folosită de mărcile de produse cosmetice de lux, dar Maybelline a reușit să creeze o opțiune de 2 ori mai ieftină, pe care aproape fiecare femeie își poate permite să o cumpere.

Mascara Volum’ Express the Falsies. Acest rimel te va ajuta să uiți pentru totdeauna de genele false. Conține aminoacizi care vă permit să umpleți golurile dintre gene, făcându-le astfel foarte dense și luxuriante. După utilizarea acestui produs, aspectul va deveni deschis și atractiv.

Maybelline Clean Express. Linia Maybelline Clean Express include ulei demachiant și apă. Produsul are o formulă puternică în două faze care îndepărtează instantaneu machiajul rezistent la apă și de lungă durată, fără a lăsa reziduuri. Agenții de dizolvare cu acțiune rapidă descompun pigmenții de machiaj, lăsând zona ochilor hidratată.

Maybelline New York Super Stay 24H. Fondul de ten Super Stay are o formulă unică de lungă durată. Tehnologia specială Micro-Flex oferă o acoperire netedă și o hidratare pe tot parcursul zilei. Textura fără greutate alunecă ușor și uniform și este aproape invizibilă. Maybelline oferă 8 nuanțe care se adaptează perfect nuanței pielii.

(P)

Citit 3276 ori Ultima modificare Luni, 31 Ianuarie 2022 16:30