Se caută figuranți din Galați pentru un film despre Revoluție turnat la Brăila

Se caută figuranți din Galați pentru un film despre Revoluție turnat la Brăila
Foto: turnulsfatului.ro
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Casting pentru o poveste despre evenimentele din decembrie 1989

*

Un film despre Revoluția din 1989 va transforma Brăila într-un platou de filmare, între 8 și 25 februarie. Regizorul filmului „Sibiu 89”, Tudor Giurgiu, își propune să readucă în atenția publicului acest episod important din istoria recentă și să facă puțină lumină în evenimentele petrecute în realitate în orașul Sibiu.

Filmările vor reproduce scene ale protestelor de stradă, dar și scene de luptă, care vor ilustra degringolada și confuzia instalate, în acele zile, pe străzi. Au fost alese ca locuri de filmare vecinătatea Liceului Mihail Sebastian, strada Sergent Tătaru, strada Vadul Schelei, precum și zona Parcul Monument – Liceul cu program sportiv.

„Este o poveste despre întâmplările din timpul revoluției. Toată documentarea a început în urmă cu trei, patru ani. Proiectul a pornit de la producătoarea Oana Giurgiu, ea a găsit acest subiect și în momentul în care am citit toate cărțile care s-au scris am rămas surprins și cred că este o poveste care prezintă cu bune și cu rele tot ceea ce s-a întâmplat în decembrie 1989”, spune Tudor Giurgiu, citat de turnulsfatului.ro

Cred că este o poveste care prezintă cu bune și cu rele tot ceea ce s-a întâmplat în decembrie 1989

(Tudor Giurgiu, regizor)

Echipa de filmare caută persoane dornice să participe la filmări, ca figuranți, din Brăila sau Galați. Se caută bărbați și femei cu vârste cuprinse între 18-65 de ani, pentru filmarea propriu-zisă. Pentru persoanele care locuiesc în Galați se asigură transportul.

„Pentru înscriere, ne puteți contacta la: 0770.784.525 - Maria Anculia și 0744.269.279 - Mădălin Chile, sau pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu subiectul "Casting Brăila/Galați". În conținutul mesajului, vă rugăm să ne trimiteți numele, numărul de telefon și două fotografii recente”, se arată într-un comunicat transmis de echipa de filmare.

Citit 8630 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Februarie 2022 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.