Gălățenii pot juca la loto și în locațiile PayPoint

Gălățenii pot juca la loto și în locațiile PayPoint
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Loteria Română le oferă jucătorilor o posibilitate în plus de participare la jocurile sale tradiționale - Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc - prin intermediul terminalelor PayPoint, informează un comunicat de presă. Acest lucru este posibil acum, după încheierea unui parteneriat între PayPoint și Loteria Română, pentru distribuirea serviciilor loteristice prin locațiile partenere. Loteria Română ajunge astfel la peste 37.000 de locații în care românii pot să-și încerce norocul la loto.

Rețeaua PayPoint are acoperire teritorială națională, din care jumătate în mediul rural. Peste 2.000 dintre terminalele PayPoint sunt disponibile în marile rețele comerciale (Carrefour, Cora, Profi, Mega Image, Flanco, Inmedio, Pepco).

Conform comunicatului, terminalele sunt operate de personalul din locațiile PayPoint, iar prețul variantelor de joc este același cu cel din agențiile loto. Câștigurile pentru biletele jucate în locațiile PayPoint se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii, cât şi prin punctele de vânzare autorizate de Loteria Română, pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Lista locațiilor în care sunt amplasate terminalele PayPoint este disponibilă pe site-ul www.paypoint.ro.

Citit 1244 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2022 01:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.