Curse speciale cu bacul pentru transportul stupilor

Curse speciale cu bacul pentru transportul stupilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Compania gălățeană Navrom Bac va efectua, în a doua jumătate a acestei luni, curse speciale de traversare a Dunării, pentru transportul stupilor, numai pe timp de noapte. Aceste curse se vor face în perioada 17-31 mai, în nopțile de marți spre miercuri și joi spre vineri. Tariful cursei speciale este de 110 lei (împărțit la maximum trei mașini), la care se adaugă tariful pentru fiecare autovehicul. Beneficiază de aceste traversări de noapte atât membrii asociațiilor de crescători de albine, cât și crescătorii individuali.

Citit 676 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2022 01:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro