Alocări bugetare, în județe, pentru proiectele de gaze

Alocări bugetare, în județe, pentru proiectele de gaze
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Recent, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a distribuit, pe județe, și sumele aferente realizării rețelelor de gaze naturale în comunitățile locale, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.
Astfel, unitățile administrativ-teritoriale din județul Galați vor beneficia de fonduri în valoare totală de 167,12 milioane lei, din totalul stabilit, la nivel național, de 7,5 miliarde. Alocările au la bază aceleași criterii ca și în cazul rețelelor de apă-canalizare și proiectelor de drumuri și poduri. În baza acestora, din nou, județul Suceava beneficiază de cele mai consistente finanțări, în valoare de circa 236,63 milioane lei, fiind urmat de două județe din sudul țării: Olt și Teleorman.
În Regiunea de Sud-Est, alocări mai consistente merg către județele Buzău (198,33 milioane lei) și Vrancea (193,44 milioane). Constanța ar urma să primească 168,1 milioane lei, Tulcea 166,72 milioane lei, iar Brăila doar 144,64 milioane pentru rețele de gaze în comunitățile locale.

Citit 1054 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2022 01:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro