Incendiu la metroul bucureștean

Incendiu la metroul bucureștean
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un tren de metrou a fost blocat între stațiile Universitate și Piața Romanã, marți dimineațã, dupã ce un incendiu se pare cã a avut loc la o cutie de conductori de la nivelul șinei. ISUBIF a activat planul roșu de intervenție, fiind afectat, inclusiv, traficul suprateran. Au fost evacuate 172 de persoane din subsol, douã dintre acestea fiind transportate la spital, iar metroul a fost complet oprit pe M2 Unirii-Romanã, circulația fiind reluatã la ora 10,20.

Conform șefului DSU, Raed Arafat,  „25 de persoane au fost asistate medical. Incendiul a avut loc în tunel, pompierii au evacuat persoanele dupã întreruperea curentului. Din fericire, victime nu sunt”.

La rândul sãu, Toni Greblã, prefectul Capitalei, a precizat cã va fi fãcutã o anchetã pentru a se determina cauza incendiului. ”Din fericire pompierii au acționat la timp, a fost declanșat planul roșu imediat dupã primirea apelului. Încã se vedea fumul când am intrat în subsol, persoanele erau în curs de evacuare. Repararea unor linii, garnituri noi de metrou, sunt absolut necesare pentru cã ne putem lovi la orice moment de astfel de accidente”, a mai spus Toni Greblã.

Foto: G4Media/Inquam Photos

Citit 978 ori Ultima modificare Marți, 24 Mai 2022 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.