Doar trei gălățeni infectați cu COVID-19, declarați vindecați în 48 de ore
Foto: Marian Calestru

Doar trei gălățeni infectați cu COVID-19, declarați vindecați în 48 de ore
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Puțin peste zece noi infectări au fost raportate în ultimele două zile la Galați. Niciun bolnav nu a mai fost declarat decedat din cauza COVID-19. Potrivit datelor centralizate și comunicate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19 pentru zilele de 4 și 5 iunie, dintre cei 437 de pacienţi testaţi, 11 au fost declaraţi purtători ai noului coronavirus.

Totalul gălățenilor declarați infectaţi de la debutul pandemiei ajunge astfel la 61.746.

Din fericire, în intervalul amintit nu a mai fost raportat niciun deces în rândul pacienților în stare gravă, astfel că numărul total al victimelor pandemiei în județul Galați a rămas la 1.877.

În aceeași perioadă, doar trei pacienți au primit vestea bună a testului negativ, ceea ce face ca numărul total al persoanelor tratate să ajungă la 59.836. Ambii au fost raportați sîmbătă, 4 iunie.

În ultima zi a săptămânii, conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, în carantină la domiciliu și în carantină instituționalizată nu se mai afla nicio persoană. În izolare instituţionalizată se aflau nouă bolnavi, în timp ce în izolare la domiciliu se regăseau 24 de gălățeni. De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 434.281 de teste.

Citit 901 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2022 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.