O nouă lipsă de cvorum în cazul exproprierilor de pe ”centura mică”

O nouă lipsă de cvorum în cazul exproprierilor de pe ”centura mică”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Joi, 16 iunie, consilierii PNL au boicotat din nou o ședință extraordinară a Consiliului Județean (CJ) ce a avut ca scop aprobarea rapoartelor de evaluare privind exproprierile de pe DJ 251M, "centura mică" a municipiului Galați. "Exproprierile de pe Drumul de Centură au fost blocate pentru a șaptea oară de către consilierii județeni PNL. Liberalii pun în pericol cea mai mare investiție în infrastructura rutieră a Galațiului. Galațiul riscă să piardă fonduri europene de 30 de milioane de euro. Concluziile vă aparțin, stimați gălățeni", a menționat, ulterior, președintele CJ, Costel Fotea.

La rândul lor, consilierii județeni liberali au formulat o scrisoare deschisă, semnată de Georgia Mocanu și de Iulian Iosif, prin care solicită detalii referitoare la contractele obținute în județ de asocierea de companii ce lucrează la podul hobanat de pe centură. Aceleași firme, plus altele, au obținut contracte de reabilitare și modernizare a peste 40 de drumuri județene și poduri din județul Neamț. Ce trebuie precizat este că, din informațiile presei locale nemțene, la podul prăbușit din Luțca, a lucrat o altă companie, aceasta din urmă nefăcând parte din cele implicate în investiția cu fonduri europene a CJ Galați.

Citit 1202 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2022 11:31

4 comentarii

 • postat de Sorin
  Vineri, 17 Iunie 2022 23:05
  5.13.161.***
  Pentru că liberalii nu mai au acces la "cașcaval"...Parca ar fi avut vreodată aici în Galați. Iar dacă așa înțeleg să acționeze nici nu vor avea vreodată. Fir ar ea de politică!
  0
  1
  Raportează
 • postat de M. P.
  Vineri, 17 Iunie 2022 14:43
  5.13.134.***
  Afară de pe funcții(din posturile gras remunerate) cu trădătorii ăștia locali, aleși lăbărali PDL-izați în cuget și în N s! Mțiri... Afară cu ei, demiterea lor...
  Cum își bat joc de cetățeni, de gălățeni, de români, aceste scvrsuri t! Căl0ase alese/votate de oameni, tocmai pentru ca ele scvrsur! Le t! Căl0ase alese lăbărale să facă viața mai bună oamenilor/cetățenilor și nu orgoliilor lor pr0stești de "alesuri" PDL-izate/băsificate în tupeu p0rcesc și-n nes! Mțiri...
  Lăbăralii PDL-izați/băsificați tocmai și-au întors singuri în nas g0lăn!a "opiniei politice" pe care tocmai ei o adulau la "românacii lor" ăi "din străduri", ăi "g0lănizați".

  Păcat de ce-a ajuns liberalismul adevărat(acu pervertit de ăștia ai lui Stângă Georgel) în Românica...niște neica nimeni.

  "opinie politică"
  0
  0
  Raportează
 • postat de Terente ...din Galati
  Vineri, 17 Iunie 2022 12:03
  86.34.180.***
  La urmatoarele alegeri, liberalii si psdistii, ce astazi alcatuiesc impreuna cu ungurii, conducerea Romaniei, i-as vedea in primul rand dand socoteala pt mandatul dezastruos ce va fi trecut!
  Poate este timpul sa-i aducem , la conducerea Tarii, pe cei ce nu au au fost partasii acestora din urma : la AUR si USR, ma refer!
  0
  0
  Raportează
 • postat de dan
  Vineri, 17 Iunie 2022 10:03
  188.24.241.***
  La urmatoarele alegeri cred ca nu prea vom mai vedea picior de liberal in galati ... la cate piedici pun pentru pentru fluidizarea rutiera si reurbanizarea Galatiului si implicit la atragerea de resurse economice
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.