Moțiune simplă împotriva ministrului Educației

Moțiune simplă împotriva ministrului Educației
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaților, că USR şi Forţa Dreptei depun moţiune simplă împotriva ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, relatează news.ro. "USR şi Forţa Dreptei depun moţiune simplă împotriva ministrului Cîmpeanu, moţiune care se numeşte «România educată să fure. Sorin Cîmpeanu face şcoala de ruşine»", a spus Ionuţ Moşteanu.

El a arătat că "ministrul Sorin Cîmpeanu trebuia să plece de mult, dar ieri (luni - n.r.) am văzut o nouă investigaţie de presă care arată că este lupul pus paznic la oi de către Klaus Iohannis şi susţinut de PSD şi PNL". "USR şi Forţa Dreptei depun această moţiune simplă", a mai spus Moşteanu.

În plus, și partidul REPER - cu 12 parlamentari, migrați de la USR - a anunțat marți că susține moțiunea simplă inițiată de USR și Forța Dreptei împotriva ministrului Educației, potrivit unui comunicat de presă. Totodată, conducerea REPER va cere introducerea în moțiunea USR a unor argumente deja redactate în propria moțiune, compusă în urmă cu câteva săptămâni, dar ignorată atunci de USR.

Citit 743 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2022 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.