Noutățile săptămânii la Teatrul „Gulliver”

Noutățile săptămânii la Teatrul „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” își continuă, cu maximum de inspirație și pasiune, parcursul artistic, pregătind, cu drag și bucurie, noi reprezentații încântătoare pentru public. 

Astfel, și în această săptămână, Teatrul ”Gulliver” a pregătit duminică, 13 noiembrie spectacole dedicate atât celor mici, cât și adolescenților și întregii familii. De la ora 10:30, copiii sunt așteptați la întâlnirea fascinantă cu ”Mica Sirenă”. Frumusețea poveștii lui Andersen este pusă în valoare de creativitatea regizorală a lui Daniel Stanciu, de disponibilitatea ludică actoricească, compoziția scenografică, surprizele „animate”, și, nu în ultimul rând, de ilustrația muzicală de excepție care transformă acest spectacol într-o experiență artistică inedită și fermecătoare, atât pentru cei mici, cât și pentru iubitorii de povești magice de toate vârstele. Apoi, de la ora 18:00, este timpul pentru adolescenți și pentru întreaga familie să se bucure de cea mai nouă producție a Teatrului ”Gulliver”, ”Necuvinte”, în regia lui Adrian Nour, un spectacol amuzant, captivant și sensibil, ce impresionează dincolo de cuvinte. Necuvintele sunt imagini vii, compoziții scenice surprinzătoare și secvențe emoționante ce contrastează puternic cu ritmuri muzicale antrenante și umor din plin, construind un caleidoscop inedit al lumii înconjurătoare.

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Toate detaliile cu privire la activitatea Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Galerie de imagini

Citit 4093 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2023 09:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.