Un gălățean a murit după ce s-a răsturnat cu mașina
Foto: Foto: IPJ Galati

Un gălățean a murit după ce s-a răsturnat cu mașina
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un bărbat de 66 de ani din județul Galați și-a pierdut viața duminică, 20 noiembrie, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat pe DJ 242, la Fârțănești. Mașina se îndrepta spre Tg. Bujor, au stabilit polițiștii sosiți la fața locului imediat după semnalarea evenimentului pe 112 și s-ar fi răsturnat din cauză că șoferul ar fi pierdut controlul volanului. 

”Un bărbat de 66 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, ar fi pierdut controlul direcției de mers ajungând pe sensul opus de mers unde a ieșit în afara părții carosabile, lovind un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat într-un șanț pentru colectarea apei pluviale, iar conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a rămas încarcerat”, a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Pompierii au intervenit pentru a-l extrage pe șoferul captiv din mașină. Omul era însă inconștient și în stop cardio-respirator, care nu a mai putut fi resuscitat de echipajul medical de urgență.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.   

Citit 6580 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2022 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.