Spargerea de la CJ Galați, dată de CJ Cluj!

Spargerea de la CJ Galați, dată de CJ Cluj!
Tâlharul observat în fața sediului CJ Galați umbla cu lanterna aprinsă în miezul zilei de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Invidia politică post-decembristă face victime, astfel că ditamai instituția din județul Galați a fost călcată de câțiva IT-iști din zona Clujului. Din text aflați miezul atacului fără precedent.

Nici cafeaua nu mai e cafea

Nu v-ați fi așteptat la o asemenea nebunie. Imediat după Crăciun, ca în filmele premiate de pe la noi, sediul Consiliului Județean din Galați a fost teatrul unor operațiuni nefericite. Cui îi convine să stea mai mult în picioare, să lase jocurile de pe computer și să bea cafele fără prea multe discuții cu colegii, câtă vreme de față sunt și polițiștii care se leagă de orice amprentă și alt detaliu util la dosar? În zilele de sărbătoare fusese comisă o spargere și nu se cădea să rămână povestea neanchetată. Din birouri nu dispăruse niciun laptop, niciun monitor, ca să nu mai spunem că și "șoarecii" optici de pe pupitre erau neatinși. Dubios, nu-i așa? Ce hal de hoț e ăsta, ce mesaj vrea să transmită?

Glume de campanie

Cu o lună și puțin înainte se lăsase cu o dezordine similară și la sediul Apă Canal și s-au trezit unii să comenteze în răspăr că s-a căutat lista celor care au lucrat de-a lungul vremii la răposatul Apaterm. Glume de campanie, nimic altceva. Care-i treaba cu CJ Galați, pe cine a deranjat această instituție dacă niciun sfanț nu s-a evaporat?

"Mai rar așa ceva, domnilor, pare o mișcare mafiotă. Nu ne vine să credem", ne-a declarat un ofițer de la Poliția Județeană, însă tot "Viața liberă" face lumină în acest caz. Ține de invidia politică a perioadei post-decembriste. Asta ne-a ținut în loc, de aceea nu avem autostradă, aeroport și nici pod. Căci încă nu-l avem.

"Țăranii ăia?"

Un angajat al CJ Cluj ne-a șoptit recent că președintele forului din cea mai dezvoltată regiune a Ardealului, Alin Tișe, n-a mai suportat informațiile conform cărora "Județul" condus de Costel Fotea reușește să atragă pe bandă rulantă fonduri europene. "No, dar care-i baiul cu ăia de la Galați, cu țăranii ăia? De ce atâtea fonduri acolo, ei nu trebuiau să rămână în urmă? Chiar nu ne permitem să fim depășiți", ar fi zbierat Tișe, șeful Consiliului Județean Cluj, în timpul unei mese bine îmbibate în șpriț. Astfel, o echipă de IT-iști a clujenilor a intrat în sediul lui Fotea și a spionat computerele instituției. Rămâne de văzut dacă au și găsit ceva care să rupă din elanul alor noștri.

Ortansa JudeŢ

Se va sparge și sediul Primăriei?

* Rândurile de față nu se doresc a fi decât o alertă pentru oamenii legii. Nu se știe niciodată unde se va produce următorul deranj, de aceea încercăm să citim intențiile infractorilor de ocazie din oraș. Și din împrejurimi. Dacă se va demonstra că am intuit corect, vă rugăm insistent să nu ne cercetați!

* Sediul Primăriei Galați nu va fi "umblat" prea curând de curioșii care nu și-au luat la timp lecțiile de urbanism necesare. Se spune că toate lucrările de dezvoltare ale municipiului sunt prezente în memoria și planurile edilului-șef Ionuț Pucheanu. Când inteligența artificială va deveni o banalitate, s-ar putea ținti atunci un "hard extern" al unui oarecare primar. Dar va mai curge multă apă pe lângă insula de pe Dunăre.

* Nu plecăm urechea la orice zvon de duzină, însă gurile rele spun că George Stângă de la PNL își dorește un asemenea atac. Nu ca să vadă tâlharii ce se petrece în sediul gălățean al liberalilor, ci ca să ceară apoi ce nici nu exista în plan.

* Zona Liberă Galați e o țintă pentru vagabonzii care special lasă birourile deranjate, fără să-și însușească vreun bun material. S-ar putea afla multe detalii incomode. Alo, Poliția, cod roșu de securitate!

TâlHare Krishna

IMBECILUL CU PETARDE

Eu sunt imbecilul cu petarde,/ șmecher, democrat și terorist,

jeg genetic, scârbă centripetă:/ scuip, strivesc morala - deci exist!

Niciodată n-am avut onoare,/ nici mama și nici tata n-au avut,

îmi șopteau prin scutece, prin leagăn:/ scumpul nostru drăgălaș rebut!

M-au crescut bezmetic, cinic, mândru,/ printre alți și alți și alți ca mine,

și mi-au amintit cum totdeauna/ să n-am grijă, milă și rușine!

Eu sunt viitorul vieții voastre,/ nimenea nu are ce să-mi facă -

da, sunt idiot, jemanfișist,/ absolvent de gang, băiat de ghioagă!

Vreți candoare, liniște-mprejur?!/ - nu, nu, nu, ha, ha... nu se mai poartă! -

sus vacarmul, frica: nu vă uit,/ vă trimit, în schimb, câte-o petardă!

Submarin Cosorescu

Vocea cetățeanului, vocea politicianului

Lui Picu Roman nu i-a plăcut "Teambuilding"

Facebook-ul a respirat în ultimele zile doar pentru părerile pro și contra filmului "Teambuilding". Nu contează dacă l-ai văzut sau nu, noi i-am cerut opinia fostului viceprimar de Galați, Picu Apostol Roman, care conduce umaniștii locali. Din start ne-a spus că n-a rămas cu impresii bune după vizionare. "Ce să vă spun, am fost din prima săptămână la cinematograf și mi-a provocat o repulsie gravă. Locvacitatea cu substrat buruienos a acestei producții care își dorește să satirizeze industria corporațiilor e deziluzionantă. Mi-au stricat educația, dă-i naibii!", ne-a declarat Picu.

Picutura chinezească 

*Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3758 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2023 08:07

4 comentarii

  • postat de Ceri
    Luni, 09 Ianuarie 2023 14:46
    78.96.84.***
    Îmi patinează musca pe locul unde trebuia să fie un creier
    0
    0
  • postat de paloma
    Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023 23:22
    5.13.144.***
    Radem, radem dar ne vom disparea ca judet in curand cu asa conducere !!!
    0
    0
  • postat de Richard Morisson
    Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023 20:09
    109.166.130.***
    Iubesc Viata libera
    0
    0
  • postat de cla
    Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023 17:04
    89.137.229.***
    Articolul e un pamflet ?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.