Şcoala Sanitară Postliceală „Coman”, dăruieşte un „Mărţişor al vieţii şi al speranţei”

Şcoala Sanitară Postliceală „Coman”, dăruieşte un „Mărţişor al vieţii şi al speranţei”
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Școala Sanitară Postliceală "Coman", acreditată conform O.M. 4392/03.07.2019 este singura şcoală sanitară postliceală privată din Galați, care își desfășoară activitatea în locație proprie. În calitatea sa de furnizor de educaţie este orientată atât spre performanţă, cât şi spre latura noastră afectivă, a umanităţii.

Dezideratul şcolii este reprezentat de asigurarea unui învăţământ la cele mai înalte standarde de calitate, cu parteneri educaţionali la nivel intern şi internaţional, asigurând inserţia pe piaţa forţei de muncă a absolvenţilor cu specializarea : Asistenţi Medicali Generalişti.

Pentru că pregătim viitori profesionişti în domeniu, prin puterea exemplului, în perioada 1-8 martie 2023, elevii şi personalul angajat al Școlii Sanitare Postliceale "Coman" - Galaţi, organizează activitatea "Mărțișor al vieţii şi al speranţei", la Centrul de Transfuzii Galaţi, în vederea salvării şi redării bucuriei vieţii semenilor noştri. Pe data de 8 martie, cei implicaţi în această activitate, vor dărui o bucurie mamelor eroine care işi cresc singure copiii.

Fii generos şi redă bucuria vieţii, alături de noi!

(P)

Citit 1672 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Martie 2023 18:12