Bulai, politicianul calului din vârful dealului

Bulai, politicianul calului din vârful dealului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Baba arde și țara se piaptănă

Auziți, mai există cineva care n-a auzit de Bulai?! Parlamentarul USR Iulian Bulai. Dar pe calul pe care s-a fotografiat Bulai, pentru a-și impresiona urmăritorii de pe feisbuc, îl știți?! E printre puținii cai de legendă care nu halește jăratic, de teamă să nu i se urce la cap. Iulian Bulai este genul de funcționăraș care ar fi în stare să plimbe o hârțoagă de colo-colo, prin uzină, dac-ar fi convins că gestul îi atrage simpatia șefului. Mă rog, am vrut să spun mârțoagă, dar m-am temut că patrupedul pune la suflet. Vicepreședintele USR, Iulian Bulai, a declarat sâmbătă că nu crede că va avea loc rotația premierilor, iar alianța guvernamentală dintre PNL și PSD se va rupe. L-aș fi crezut, doar dacă voia să scoată în evidență jemanfișismul celor două partide, cu ajutorul diatezei reflexive. Că și nouă ne stă mintea la prostii, dar încă n-a rămas gestantă. Același Bulai a spus că, în ipoteza ruperii coaliției, USR este pregătit să intre la guvernare alături de PNL, însă doar cu Cătălin Drulă premier. Cam ce-ar fi zis și calul domnului Bulai, dacă era intervievat, însă cu mai mult farmec. Așa de bine stă USR în sondaje, încât până și valoarea inflației îi râde-n nas. Cu toate astea, Iulică Bulai și colegii trăiesc cu deplina convingere că merită și pot fi la guvernare. Mai mult, ar trebui să dea și prim-ministrul. Cam cum făcea Ceaușescu, în tinerețea-i revoluționară, când era în semi-ilegalitate: se ascundea, deși nu-l căuta nimeni. Sau ca atunci când Iulian Bulai participă la tombola organizată de Andra lu’ Măruță, sub haștagul #partikip, sperând să fie el câștigătorul limuzinei de lux. Ce uită însă domnu’ Iulică este faptul că nu doar luxul costă.

 

 

 

Citit 1209 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2023 07:43

3 comentarii

  • postat de Liviu
    Luni, 13 Martie 2023 15:33
    109.166.247.***
    Subtitlul articolului este foarte potrivit pentru cel care a scris articolul.Cat timp ai pierdut cautand poza in loc sa cauti informatii pentru a scrie un articol serios, care sa aduca un beneficiu cititorului prin informatiile pe care le ofera?
    Nu sunt genul care comenteaza la articole dar uite ca
    0
    0
  • postat de Sorin
    Miercuri, 08 Martie 2023 09:50
    80.32.118.***
    Stiindu-se cum arata, eu personal nu m-as fi fotografiat.
    Ce fata are..... fratilor si ce corp "atletic" si pe ce martoaga s-a urcat. Strigator la cer.
    0
    0
  • Marți, 07 Martie 2023 21:19
    92.86.79.***
    Asta e un pic exhibitionist? Mai era unul care isi facea poze la "nudul" gol, Tudy Ionescu a lu" Oana Zavoranu. De unde tot apar toti neterminatii, toate puslamalele astea? A murit decenta? Mai e putin si ne intoarcem la comuna primitiva ca apucaturi si tendinte avem!!!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.