Ce au cumpărat gălățenii în exces pentru masa de Paște

Ce au cumpărat gălățenii în exces pentru masa de Paște
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Este a treia zi de Paște, iar gălățenii s-au întors la muncă, după un weekend prelungit cu multe mese de sărbătoare. Supermarketurile au avut cel mai mult de câștigat de pe urma oamenilor care s-au îmbulzit pentru a cumpăra alimentele pentru Paște.

În mallul din Galați, înainte de Paște, multe rafturi cu băuturi și mâncare erau goale sau aproape goale, în urma gălățenilor care au scos o grămadă de bani din buzunare pentru a avea o masă cât mai îmbelșugată alături de familiile lor.

Produsele care au fost achiziționate în exces au fost, evident, carnea de miel, vinul și sucurile la 1,5 litri sau 2 litri. Sâmbătă dimineață, 15 aprilie 2023,  în supermarketul Carrefour din mall, gălățenii care s-au bazat pe faptul că nu va mai fi aglomerat și vor putea să își procure mâncarea și băutura pe ultima sută de metri au avut surpriza să nu găsească tot ceea ce și-ar fi dorit.

Părerile oamenilor despre aprovizionare în ultima zi în care mai puteau găsi supermarketurile deschise înainte de Paște au fost împărțite:

Iulian Mocanu, 43 de ani: „Nu sunt mulțumit în totalitate de aprovizionări în această zi. Oamenii au venit de zilele trecute ca să cumpere ce au avut nevoie pentru masă. Eu am muncit și nu am avut cum să vin, dar am presupus că voi găsi ce am nevoie chiar și azi, fiind mall și nu vreun supermarket de cartier.”

Nicolae Bogatu, 47 de ani: “Nu mai sunt așa multe produse în magazine, dar ce ar putea să facă cei de la conducere? Nu e vina lor în cea mai mare măsură că nu au făcut aprovizionarea într-un mod așa de rapid. Oamenii care și-au umplut cărucioarele sunt cei vinovați.”

Citit 2444 ori Ultima modificare Marți, 18 Aprilie 2023 07:39

1 comentariu

  • postat de Galatean
    Miercuri, 19 Aprilie 2023 11:58
    89.137.226.***
    Au bagat mancare marlanii si toapele in ei, ca atat ii duce capul: bardanul si mersul cu capul in galeata la vot.
    In rest, ce mai, Pastele nu a venit cu ciomagul, a trecut si i-a lasat pe fraieri cu buzunarele goale.
    Uitati-va pe strada, unii merg aiuriti pe strada, calca prin strachini, altii te
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.