Tragedie în Movileni! Ajutorul a venit de la tânărul președinte al organizației PNL Șendreni.

Tragedie în Movileni! Ajutorul a venit de la tânărul președinte al organizației PNL Șendreni.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La sfârșitul lunii aprilie, o tragedie s-a abătut peste Movileni, micuța localitate aparținând comunei Șendreni: trei case au luat foc. Erau casele unor oameni simpli, care nu au posibilitățile financiare necesare reconstrucției locuințelor mistuite de flăcări. 

Nefericitul eveniment l-a determinat pe Iulian Vițel, tânărul și inimosul președinte al organizației PNL Șendreni, să sară în ajutorul uneia dintre cele trei familii rămase fără adăpost. În cadrul galei caritabile pe care a organizat-o în acest scop, s-a adunat suma de 4500 euro. Mai mult, a strâns în jurul lui o echipă de alți oameni inimoși, și au început cu toții construcția unei noi case. Pentru Iulian Vițel e un lucru firesc să se implice direct în problemele cu care se confruntă comunitatea din care face parte. S-a născut, a copilărit în Șendreni, și a ales să rămână în satul său natal. 

"Nu voi da niciodată înapoi din a ajuta. Am muncit în construcții în perioada facultății, am fost alături de vecini când au avut nevoie, am ajutat și, la rândul meu, am fost ajutat. 

Șendreni e locul unde sunt rădăcinile mele și voi face tot ce pot să ajut această comunitate să înflorească", a declarat tânărul președinte al organizației PNL Șendreni.

(P)

Citit 1232 ori Ultima modificare Marți, 09 Mai 2023 10:44