Roșiile din Buzău sunt comestibile, nu și castraveții

Roșiile din Buzău sunt comestibile, nu și castraveții
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele a finalizat expertizele în cazul celor trei legumicultori buzoieni acuzaţi că au folosit substanţe neconforme pentru a grăbi coacerea legumelor din solare.

Analizele arată că roşiile pot fi consumate, dar castraveţii trebuie retraşi, anunță News.ro. Astfel, roşiile pot fi consumate întrucât concentraţia de substanţe chimice este în limita admisă, în timp ce castraveţii aceloraşi legumicultori trebuie retraşi, fiind dăunători pentru sănătate.

Organele de anchetă îi vor cerceta în continuare pe cei trei legumicultori, dat fiind că folosirea substanţelor chimice neautorizate constituie infracţiune.

Citit 665 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:21

1 comentariu

  • postat de bio
    Luni, 22 Mai 2023 20:35
    84.117.46.***
    Si cele din Turcia sunt foarte otravitoare pentru ca nu sunt controlate ca in Uniunea Europeana si intra pe la vama cu spaga mare iar romanii sunt otraviti si turcii se imbogatesc! Eu nu cumpar rosii , castraveti si alte fructe din Turcia pt ca sunt pline de pesticide !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.