Peste 2.000 de copii au sărbătorit în Parcul Aventura

Peste 2.000 de copii au sărbătorit în Parcul Aventura
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Peste 2.000 de copii au sărbătorit ziua de 1 Iunie în Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele, potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea. "Cei mici au dansat, s-au jucat, au alergat prin iarbă, au râs mult și ne-au fermecat pe toți cu bucuria lor. Au avut parte de multe jocuri, de face-painting, de sute de baloane colorate și de multă înghețată. L-au cunoscut și pe "Prăjiturică", robotul celor de la "Sophia Science". Mai mult, echipa CJ le-a oferit celor mici sute de cadouri cu bomboane, ciocolată și multe dulciuri", a relatat, ulterior, Costel Fotea.

Tot în "Escapeland", aproximativ 60 de copii de la "Școala de Dans Tăbuș" au încântat audiența cu un moment unic - un flashmob cu dansuri populare românești, iar pasionații de adrenalină s-au bucurat și de experiențe unice pe traseele de aventură din parc.

"În paralel, echipa de robotică a Colegiului Național "Vasile Alecsandri" a organizat un extrem de interesant eveniment în Grădina Publică, unde vedete au fost roboții creați de acești minunați copii", a adăugat Costel Fotea, pe pagina sa de Facebook.

Citit 1226 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2023 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.