Președintele CJ Constanța, în vizorul DNA

Președintele CJ Constanța, în vizorul DNA
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mihai Lupu, președintele liberal al Consiliului Județean Constanța, este urmărit penal de procurorii DNA pentru luare de mită, conform unui comunicat al instituției. Procurorii au făcut percheziții, marți dimineață, la domiciliul acestuia din Constanța. Mihai Lupu a transmis că "a dat curs solicitării" procurorilor și că "a răspuns la toate întrebările cu intenția de a sprijini investigațiile în curs".

Procurorii susțin că Lupu ar fi primit de la un om de afaceri mai multe foloase necuvenite, necuantificate până în prezent, "constând în furnizarea de plante decorative și ornamentale, precum și lucrări de amenajare și irigare a grădinilor".

G4Media menționează că averea lui Mihai Lupu este consistentă, conform declarației din iunie 2022. El deține două terenuri intravilane în Prahova (2.071 mp) și Constanța (511 mp), un apartament în București, unul în Constanța, o casă de locuit în Constanța și una de vacanță în Prahova, un depozit de 34.000 de euro, are de recuperat 30.000 de euro și 150.000 de dolari de la două societăți pe care le-a împrumutat și mai are de recuperat salarii restante de 35.000 de euro de la Construcții Hidrotehnice SA Iași.

Citit 595 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.