Orgasmul lunii. Agent sperietoare, cu caschetă, dar fără pudoare

Orgasmul lunii. Agent sperietoare, cu caschetă, dar fără pudoare
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Nu știu alții cum sunt, dar io, pe zi ce trece, mă simt ca un actor fără voie într-un teatru absurd, varianta de Dâmbovița, cu aromă de Prut, Siret și Dunăre, pe ici, pe colo, prin punctele de deversare a apelor uzate. 

Nu e zi să nu bubuie știrile, pe la noi sau prin Capitală, de vreun polițist, militar sau alt gradat - da, da, știm povestea cu demilitarizarea, e de adormit pruncii, dacă ești într-un sistem cu „Să trăiți!” tot militar se cheamă că ești - care a produs o faptă de tot necazul. Unul și-a împușcat iubita, fostă pe care o dorea actuală, pe urmă s-a sinucis, altul a amenințat pe cineva cu arma, ba, mai de curând așa, cu organul - nu acela de-l saluta, să ne înțelegem - scos la înaintare într-o scară de bloc, să-și scuipe babele în sân, că fetele moderne l-au reclamat colegilor de la 112. Bravo lor! 

Citește și Pârât la poliție pentru plăceri prea personale

Să nu credeți că nu mai erau perverși și „pe vremea noastră”. Erau! Și acum o țin minte pe o tanti Maricica, plasatoare de la fostul Cinema „Doina”, genul care ar fi putut fi cu ușurință luptătoare de sumo, care-l scotea din sală rapid pe un onanist celebru la vremea aceea că încerca să se autosatisfacă pe lângă adolescentele venite la film. Sincer, cred că îi era mai frică individului de tanti Maricica decât de milițieni, dar, cel puțin, nu purta uniformă. Nu părea, nici la o primă vedere, normal, îi fugeau ochii mult prea alunecos, o singură privire era suficientă să te cam prinzi ce și cum urmărea. Acum, dacă au ajuns și adjuncții de șefi de post de poliție să se autosatisfacă în scara unui bloc, cine Dumnezeu ne mai apără de perverși? O fi vreo nouă cerință în fișa postului, că tot se pensionară mulți polițiști în ultima vreme și sunt locuri multe de ocupat? Comunitate rurală plină de hoți, căutăm agent sperietoare, varianta cu caschetă, dar fără pudoare. Uite un anunț de mica publicitate care garantat ar da roade în climatul economic actual. Păi cine mai are bani de întreținut iubită, nevastă, amantă, când o simplă ieșire în oraș îți saltă pe puțin 200 de lei din buzunare? Mai bine singur și neconsolat, pus pe mod auto.

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1885 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 05:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.