Mai în glumă, mai în serios. Păzea, revine Covidu’ perfidu’!

Mai în glumă, mai în serios. Păzea, revine Covidu’ perfidu’!
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Agențiile de știri dau ca sigură revenirea Covid-19, virusul care a provocat peste 680 de milioane de îmbolnăviri și a omorât 1% dintre cei atinși de boală, adică 6,8 milioane de victime, fiind epidemia cea mai ucigașă întâmplată vreodată.

Zău dacă nu-mi era dor de botniță și de lâncezit între patru pereți!

Pe bază de documente, zvonerii și răspândacii au dat ca sursă sigură a virusului laboratoarele americane pentru arme bacteriologice mutate în China. Că la aceste laboratoare erau acționari Bill Gates și însuși Anthony Fauci, consilierul medical al președintelui Trump și cel mai înfocat susținător al teoriei pandemiei.

De asemenea, s-a spus că virusul ar fi fost creat de către Illuminati, în speranța împuținării populației globale și, în orice caz, a bătrânilor și bolnavilor, care costă societatea mult prea mult.

La fel, s-a mai zis că unul dintre promotorii coronavirusului ar fi fost Big Pharma, marile concerne farmaceutice, care au avut câștiguri colosale de pe urma pandemiei.

Și s-a mai spus că numărul deceselor ar fi avut drept cauză, de fapt, netratarea afecțiunilor bătrânilor și bolnavilor internați cu simptome de Covid.

Pentru afirmații precum cele de mai sus s-a reintrodus cenzura de presă în statele civilizate, după decenii de libertate de exprimare.

Săptămânile trecute s-a dat iar alarma în lume că virusul Covid revine, după ce a suferit diverse mutații care l-au făcut încă și mai ușor de răspândit. Noul virus, botezat Eris (zeița greacă a discordiei), ar putea fi încă și mai periculos decât precedentul.

Tot zvonerii și răspândacii au lansat teoria potrivit căreia Covid-19 nu și-a făcut efectul pentru care ar fi fost lansat, dar noua formă va ucide și mai abitir.

Așa că pregătiți iar măștile-botnițe, aprovizionați-vă cu făină, mălai și ulei, umpleți congelatoarele și stați cuminți în așteptarea noii apocalipse biologice!

Citit 1509 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2023 15:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.