Măsuri pentru sporirea siguranței locuitorilor din Șendreni discutate la Ministerul Transporturilor

Măsuri pentru sporirea siguranței locuitorilor din Șendreni discutate la Ministerul Transporturilor
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
 
George Stângă, președinte PNL Galați: „Măsuri pentru sporirea siguranței locuitorilor din Șendreni discutate la Ministerul Transporturilor"
Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, împreună cu Iulian Vițel, președintele PNL Șendreni, au discutat luni, la Ministerul Transporturilor, cu secretarul de stat Irinel Ionel Scrioșteanu despre măsurile care trebuie implementate astfel încât să fie crescută siguranța locuitorilor din comuna Șendreni. 
„De la primele ore ale dimineții am fost la Ministerul Transporturilor împreună cu Iulian Vițel, președintele PNL Șendreni, pentru a discuta cu Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în cadrul ministerului, despre problemele ridicate de locuitorii din Șendreni. În cadrul discuțiilor i-am adus la cunoștință secretarului de stat două probleme semnalate de localnici. 
Primul privește siguranța în trafic, în special a pietonilor. În Șendreni au avut loc numeroase accidente rutiere în care au fost implicați pietoni. Soluția despre care am vorbit astăzi a fost aceea de a spori vizibilitatea acestor treceri de pietoni, precum și posibilitatea montării unor limitatoare de viteză.
Al doilea subiect pe care l-am avut pe agenda întâlnirii a fost referitor la înființarea unei treceri de pietoni în satul Șerbeștii Vechi din comuna Șendreni. Zilnic copiii și locuitorii din zonă traversează DN25 pentru a ajunge la școală sau la stația de autobuz, punându-și viața în pericol", a declarat președintele PNL Galați, deputatul George Stângă. 
Acesta și-a exprimat speranța că în cel mai scurt timp aceste probleme vor fi soluționate prin intermediul autorităților responsabile.
 
(P)
Citit 2385 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2023 12:53