Consumul de cocaină ia amploare. Alți doi traficanți, prinși după o tranzacție

Consumul de cocaină ia amploare. Alți doi traficanți, prinși după o tranzacție
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Flagrantul a fost făcut zilele trecute de polițiștii de la Crimă Organizată și procuroriii DIICOT, care aveau informații că doi tineri aprovizionau la foc automat piața din Focșani cu droguri ”pentru toate gusturile”. 

Ciopa Ionuţ Răducu și Kumova Serkan au intrat în vizorul anchetatorilor încă de anul trecut, ei fiind monitorizați pas cu pas. Polițiștii au putut stabili că până zilele trecute s-au ocupat intens cu introducerea în țară, depozitarea și vânzarea de hașiș și cocaină. O astfel de tranzacție cu drogul care se vinde cu 100 de euro doza le-a și adus celor doi prinderea în flagrant, și, ulterior arestarea.

”Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada 2023 – martie 2024, unul dintre inculpați  a introdus în țară,  a deținut și comercializat  droguri de  risc (hașiș) și mare risc (cocaină), către consumatori de pe raza județului Vrancea. Celălalt inculpat a fost prins în flagrant în ziua de 4 martie 2024, imediat după ce a vândut zece doze de cocaină pentru suma de 5.000 lei, cantitate achiziționată de la primul inculpat. Ulterior, au fost puse în aplicare mandate de percheziție domiciliară, atât pe raza județului Vrancea, cât și în municipiul București, fiind identificate și ridicate mai multe mijloace de probă”, au anunățat procurorii DIICOT Vrancea.

Ciopa și Kumova au fost duși în fața unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea cu propunerea de  arestare preventivă. Instanța a admis cererea și i-a trimis după gratii pentru 30 de zile.

Citit 2605 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2024 12:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.