Afacere de mafiot, stricată de mascați. Prins în timp ce vindea droguri pentru copii (VIDEO)

Afacere de mafiot, stricată de mascați. Prins în timp ce vindea droguri pentru copii (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Uh dealer de droguri care trăia și prospera din vânzarea de stupefiante, în mare parte din categoria celor preferate de consumatorii tineri și foarte tineri, a fost arestat la Brăila în urma unui flagrant făcut de polițiștii Antidrog și procurorii DIICOT.

Valter Stănescu a fost imobilizat în trafic, la scurt  timp după ce vânduse, susțin anchetatorii, 40 de grame de 4-CMC, o substanță cristalină foarte periculoasă, clasificată în categoria drogurilor de mare risc. De fapt, acest drog precum și alte substanțe psihoactive ar făcut obiectul afacerilor brăileanului în ultimele luni, acesta obținând sume însemnate la fiecare tranzacție.

”Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada ianuarie – martie 2024, acesta a procurat, deținut și vândut, droguri de mare risc (4-CMCl) și substanțe psihoactive (2MMC), către consumatori din județul Brăila, cu sume cuprinse între 3.000 și 5.000 lei”, au anunțat reorezentanții DIICOT Brăila.

Tribunalul Brăila a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchet și a dispus trimiterea după gratii a traficantului, pentru 30 de zile.

Stănescu este un individ cu multiple probleme cu legea, dar cel puțin până acum justiția a fost permisivă cu el și asta i-a permis să își dezvolte nestingherit afacerile cu droguri. Numai anul trecut, în octombrie, a fost condamnat definitiv în două dosare penale, într-unul Curtea de Apel Galați dându-i o pedeapsă simbolică, cu suspendare, pentru fapte la regimul stupefiantelor. Aceeași instanță l-a ”iertat” de pușcărie și într-un dosar care a vizat un scandal cu violențe, în care a fost judecat de alți trei inculpați.

Media

Citit 2022 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2024 15:00

1 comentariu

  • postat de John
    Vineri, 08 Martie 2024 06:45
    5.13.155.***
    De aceia prospera indivizii de aceiasi speta si nu numai, comit fapte grave si ireparabile iar judecatorii devin milostivii cu ei , pentr-ca stiu acest joc neterminabil de-a baba oarba intre infractori si cei ce ,, aplica legea,,
    0
    16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.