Două femei s-au păruit la coafor din cauza unui proces

Două femei s-au păruit la coafor din cauza unui proces
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Un incident cu conotații de scandal la ușa cortului a avut loc într-un salon de înfrumusețare, unde două tinere, între care există o serie de disensiuni mai vechi, s-au întâlnit întâmplător. Scandalul s-a petrecut la Tecuci, ajungând în stradă și astfel la cunoștința jandarmilor, care au surprins un acces de furie al uneia dintre combatante. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost imobilizată în timp ce încerca să arunce cu un coș de gunoi în mașina cu care rivala ei, cu cinci ani mai tânără, voia să plece din zonă.

"Persoana vătămată, o femeie în vârstă de 25 ani, a fost invitată de jandarmi la sediul poliției pentru lămurirea aspectelor care au dus la provocarea acestui incident, iar din declarația acesteia a reieșit faptul că, în timp ce se afla într-un salon de înfrumusețare, a fost scoasă afară forțat de către femeie și lovită în cap și abdomen, ulterior fiind amenințată de către aceasta pentru a o determina să își retragă plângerea împotriva unor membri ai familiei agresoarei, într-un dosar aflat în cercetare", a precizat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Agresoarea va trebui acum să își susțină punctul de vedere în fața anchetatorilor, pentru că jandarmii au făcut primele acte premergătoare dosarului penal pentru lovire și alte violențe și amenințare. Dosarul a fost înaintat Poliției Municipiului Tecuci.

Citit 3807 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2024 23:11

1 comentariu

  • postat de Gogu
    Vineri, 08 Martie 2024 08:54
    82.79.117.***
    La multi ani femeilor! Ales bules!
    1
    17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.