BILA ALBĂ, BILA NEAGRĂ/ Gălăţenii, între hipotermia caloriferului şi indolenţa aleşilor

BILA ALBĂ, BILA NEAGRĂ/ Gălăţenii, între hipotermia caloriferului şi indolenţa aleşilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toată obiectivitatea de care suntem în stare gândind la rece (la propriu şi la figurat), nu avem motive, în această săptămână, să le oferim autorităţilor o bilă albă, oricât de mică. Orice aspect cât de cât pozitiv păleşte în faţa realităţii crunte: oraşul tremură de frig şi se află într-o situaţie din care doar primăvara timpurie ar putea-o salva, pentru că autorităţile nu dau vreun semn de preocupare.
Tocmai de aceea, o bilă mare şi neagră se rostogoleşte către cei care nu au făcut nimic pentru a preveni această situaţie absurdă, în care gălăţeni cu facturile plătite la zi, captivi în zonele unitare de încălzire în sistem centralizat, suferă în frig şi fără apă caldă.
Bătrâni neputincioşi, oameni imobilizaţi la pat, copii, persoane cu dizabilităţi, sunt private de dreptul constituţional de a avea condiţii civilizate de trai. Şi, paradoxal, autorităţile îşi plasează motanul responsabilităţii şi nu fac nimic concret pentru a dezamorsa o adevărată bombă socială.

Citit 9952 ori Ultima modificare Duminică, 22 Februarie 2015 17:28

2 comentarii

 • postat de Sandu
  Luni, 02 Martie 2015 08:23
  5.13.157.***
  Vrem apa calda mai nenorocitilor! Ne-ati lasat in mijlocul iernii sa suferim si pe noi astia care ne platim intretinerea. Ce vina avem noi mai gunoaielor ca niste nemernici de teapa voastra stau cu BMWul la scara si nu-si platesc intretinerea? De ce ii protejati sa nu le fie luate casele si masinile? De ce loviti iarasi in noi oamenii corecti?? Galati = un oras mafiot!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Mircea Vlase
  Luni, 23 Februarie 2015 15:08
  82.137.8.***
  Doamna Anca Melinte, cine sunt aceia care nu au facut nimic pentru a se evita aceasta situatie?
  Citesc cu dezamagire o gramada de posturi in care oamenii isi varsa naduful si... atat.
  Macar dumneavoastra, presa, cainele de paza al democratiei, stiti cu adevarat cine se face vinovat?
  Spuneti-i aici cu nume si prenume sau numiti-i generic daca e vorba de rau-platnici.

  Si sa nu va fie cu suparare. Pe mine nu ma pacaliti. Stiu ca stiti dar nu vreti sa spuneti. Daca nu vreti sa spuneti, nu mai scrieti. Daca vreti sa scrieti, atunci puteti sa-i spuneti, ca nu cred ca se supara cineva.
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.