Mobilizare la Liceul din Bereşti pentru un copil bolnav

Mobilizare la Liceul din Bereşti pentru un copil bolnav
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cea de-a şaptea ediţie a manifestării caritabile anuale, sub genericul ”Dăruieşte Speranţă!”, a fost organizată de Liceul Tehnologic ”Paul Bujor” în colaborare cu Primăria şi Poliţia oraşului Bereşti.

Manifestarea a vizat colectarea de fonduri în sprijinul unui copil de doi ani cu grave probleme de sănătate, din comunitate, copil care are, conform primelor concluzii ale medicilor, o atrofiere a creierului, dar care, în lipsa unui diagnostic exact, are nevoie de sprijin pentru terapie alternativă şi pentru investigaţii în străinătate.

Manifestarea a adus împreună membri ai comunităţii bereştene, dar s-a bucurat şi de prezenţa şi de ajutorul elevilor, părinţilor şi profesorilor de la Şcoala Gimnazială nr. 10 din Galaţi, de la Colegiul Naţional ”Costache Negri”, de la  Şcoala Gimnazială nr. 1 Băleni şi de la Seminarul Teologic ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi.

Graţie donaţiilor făcute de participanţi, suma totală colectată a fost de 11.135 lei, bani care vor fi predaţi, prin reprezentanţi ai serviciului de Asistenţă Socială de la Primăria oraşului Bereşti, familiei copilului beneficiar.

Adresăm tuturor mulţumiri pentru generozitate şi implicare.

Citit 9241 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2018 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.