Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cea de-a şaptea ediţie a manifestării caritabile anuale, sub genericul ”Dăruieşte Speranţă!”, a fost organizată de Liceul Tehnologic ”Paul Bujor” în colaborare cu Primăria şi Poliţia oraşului Bereşti.
Manifestarea a vizat colectarea de fonduri în sprijinul unui copil de doi ani cu grave probleme de sănătate, din comunitate, copil care are, conform primelor concluzii ale medicilor, o atrofiere a creierului, dar care, în lipsa unui diagnostic exact, are nevoie de sprijin pentru terapie alternativă şi pentru investigaţii în străinătate.
Manifestarea a adus împreună membri ai comunităţii bereştene, dar s-a bucurat şi de prezenţa şi de ajutorul elevilor, părinţilor şi profesorilor de la Şcoala Gimnazială nr. 10 din Galaţi, de la Colegiul Naţional ”Costache Negri”, de la  Şcoala Gimnazială nr. 1 Băleni şi de la Seminarul Teologic ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi.
Graţie donaţiilor făcute de participanţi, suma totală colectată a fost de 11.135 lei, bani care vor fi predaţi, prin reprezentanţi ai serviciului de Asistenţă Socială de la Primăria oraşului Bereşti, familiei copilului beneficiar.
Adresăm tuturor mulţumiri pentru generozitate şi implicare.

Citit 4782 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2018 18:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro