Bogdănel are nevoie de ajutorul nostru!

Bogdănel are nevoie de ajutorul nostru!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bogdan Popa are doar trei anişori şi se află într-o luptă teribilă cu o boală cruntă, pentru al cărei tratament sunt necesare sume foarte mari de bani. Micuţul este din Brăila şi a fost diagnosticat cu hepatoblastom, stadiul IV, cu metastaze pulmonare, urmând un tratament foarte costisitor la clinica Acibadem din Turcia, pe care părinţii săi nu şi-l pot permite. Cazul micuţului a impresionat opinia publică, credincioşii din Brăila mobilizându-se pentru ajutorarea copilului şi a familiei sale.

"Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, parohiile din cadrul Protopopiatului Brăila au organizat o colectă în bani pentru sprijinirea copilului Bogdan Ionuţ Popa. În urma donaţiilor făcute, s-au strâns 33.781 de lei", a precizat pt. Rareş Bucur, consilier media în cadrul Arhiepiscopiei "Dunării de Jos".

Nici gălăţenii nu au rămas indiferenţi la suferinţa lui Bogdănel. În cadrul evenimentului organizat la finele săptămânii trecute de Cristi Onofrei în Grădina Publică, zeci de alergători au pus mână de la mână şi au adunat peste 3.800 de lei.

Cei care vor să îl ajute pe Bogdănel să beneficieze în continuare de terapii pot dona bani într-unul din conturile deschise pe numele mamei, Mihaela Sorina Popa, la ING: RO02 INGB 0000 9999 0794 3914 şi la BRD: RO92 BRDE 090S V531 5585 0900.

Citit 5572 ori Ultima modificare Duminică, 24 Iunie 2018 14:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.