Tatăl meu are nevoie de sânge!

Tatăl meu are nevoie de sânge!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pentru salvarea tatălui său, bolnav de cancer, o gălăţeancă aflată în diaspora face apel către toţi cei care pot dona sângele de care părintele ei are urgentă nevoie. "Tatăl meu, pacient oncologic, are nevoie de imunoterapie. Pe care însă nu o poate face, după eforturi de luni de zile de adus medicamentul Keytruda la secţia de la Galaţi, pentru că este anemic, deci ar avea nevoie de o donaţie de sânge B3. De fapt, orice grupă, atâta timp cât este menţionat numele pacientului. Cunoaşteţi pe cineva disponibil la Galaţi? Vă las numărul mamei mele, în caz că putem conta pe ajutorul gălăţenilor: +40.730.783.198", ne-a transmis gălăţeanca, în speranţa că se vor găsi oameni cu suflet mare care să doneze sânge pentru tatăl ei.

Citit 1051 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 19:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro