Ionuț are nevoie disperată de ajutorul nostru!

Ionuț are nevoie disperată de ajutorul nostru!
Ionuț Tudorie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ionuț Tudorie, adolescentul de 17 ani din Galați care suferă de o  boală cumplită pentru al cărei tratament are nevoie de 150.000 de euro, se află la jumătatea drumului spre recuperare. Tânărul, diagnosticat cu cancer nazo-faringian într-o formă extrem de agresivă, se află în această perioadă în Germania, unde urmează ședințele de radioterapie. Costurile acestei prime părți a tratamentului sunt de 35.000 de euro, bani strânși cu greu de familia care a apelat la toate resursele pentru a putea porni la acest drum, ultimul cu șanse mari pentru copilul lor. Și-au vândut pământul, s-au împrumutat de la cunoștințe și au obținut, prin bunăvoința oamenilor de bine, suma necesară, care a trebuit plătită la începutul curelor de radioterapie efectuate de specialiștii germani. ”Rezultatele se văd, este mai bine acum, nu mai are acele dureri de cap chinuitoare. El este acum în Germania cu tatăl lui, mai are două săptămâni de radioterapie, după care sperăm să înceapă imunoterapia. Sperăm să nu ne ceară banii toți odată, ci eșalonat, pe fiecare ședință, că altfel nu avem cum să plătim. Sperăm să mai strângem pe parcurs”, ne-a spus Maria Tudorie, mama lui Ionuț. 

Costul ședințelor de imunoterapie se ridică în jurul sumei de 110.000 de euro, familia nemaidispunând în acest moment decât de 17.000 de euro, bani pe care îi are în cont. Diferența este uriașă și nu o mai pot acoperi din nicio resursă. Singura lor speranță este în donații și sponsorizări, greu de obținut în această perioadă, în care mediul de afaceri și economiile oamenilor au de suferit, pe fondul crizei generate de pandemia de COVID-19. ”E greu pentru toată lumea, știm că prioritățile sunt acum altele, trăim toți în incertitudine, dar trebuie să luptăm în continuare. Nimeni nu a fost pregătit pentru așa ceva”, adaugă mama adolescentului. Cei care vor şi pot să îl sprijine pe Ionuţ ca să continue terapiile care îi pot salva viaţa pot dona bani într-unul din conturile deschise la Banca Comercială Română, pe numele tatălui, Costel Tudorie:

CONT EURO: RO81RNCB0707323334190001

CONT LEI: RO73RNCB0318032334190001 

De asemenea, pe numele lui Ionuţ există o pagină de strângere de fonduri pe Facebook "Împreună pentru Ionuţ", unde doritorii pot dona online, cu un simplu click, orice sumă care i-ar putea aduce o rază de speranţă tânărului şi familiei sale.

Pentru detalii o puteți contacta telefonic pe mama lui Ionuț, Maria Tudorie, apelând numărul 0751014292.

Citit 17248 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 04:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.