Campanie umanitară. „Acasă - cel mai de preț dar” pentru locatarii blocului N6

Campanie umanitară. „Acasă - cel mai de preț dar” pentru locatarii blocului N6
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei „Viaţa liberă”, pentru ajutarea a 12 familii gălățene prin punerea în siguranță a blocului N6, Fundația Comunitară Galați a lansat campania „Acasă - cel mai de preț dar” pe 23 decembrie, în cadrul „Moș Crăciun Galantom 2020”.

„Pe 29 octombrie 2020, blocul N6 a fost avariat din cauza unei explozii puternice, zguduind centrul orașului Galați. Suflul exploziei s-a propagat, atât pe verticală cât şi pe orizontală, pe o rază de 500 de metri. În urma incidentului, cinci persoane au fost rănite, iar 12 apartamente de la scările 5 si 6 au fost distruse în proporție de până la 80 la sută, afectând structura de rezistenţă a blocului. Locatarii au fost evacuați, neștiind când se vor putea întoarce acasă.

Locatarii au acum nevoie de 20.000 lei - sumă necesară începerii punerii în siguranță a blocului”, se arată în comunicat.

Banii strânși prin campania „Acasă - cel mai de preț dar” vor fi folosiți pentru îndepărtarea molozului din camerele afectate și cămășuirea pereților avariaţi cu cadre metalice/lemn cu contravântuiri, montate de o parte și de alta a pereților. Aceste cadre vor susține, pe contur, și planșeele avariate, se precizează în comunicat.

Puteţi ajuta prin: donarea unei sume de bani prin pe Galantom prin Fundația Comunitară Galați in campania “Acasă - cel mai de preț dar”: http://bit.ly/acasaN6sc5, cumpărarea lucrărilor de artă, cărților poștale, agendelor, cataloagelor și felicitărilor artistului Gălățean Florian Doru Crihana prin mesaj pe pagina de Facebook Art Showroom: https://www.facebook.com/artshowroomcrihana/ şi prin redistribuirea mesajului şi linku-urilor de mai sus pe rețele populare de socializare (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn).

Citit 6955 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Ianuarie 2021 01:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.