Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Județul Galați se confruntă, în această perioadă, cu o nevoie acută de sânge și de preparate sangvine necesare pentru salvarea vieții multor pacienți grav bolnavi. Numărul donatorilor de sânge a scăzut constant, odată cu intrarea în vigoare a stării de urgență. Acum, când spitalele încep să opereze din nou pacienți amânați în ultimele luni, și cererea de sânge crește direct proporțional. De aceea, dacă starea de sănătate vă permite, sunteți încurajați să mergeți pentru a dona la Centrul Regional de Transfuzii Sangvine Galați. Puteți merge de luni până vineri, între orele 7,00 și 12,00. Centrul este situat pe strada Regimentul 11 Siret nr. 48A.
În fiecare an, pe 14 iunie, este marcată Ziua mondială a donatorului de sânge. Cu această ocazie, Ministerul Sănătății subliniază faptul că, în țară, există o nevoie permanentă atât de sânge și de preparate sangvine, cât și de donatori fideli, motiv pentru care îi îndeamnă pe cetățeni să doneze.

Citit 2115 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro