Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" pe data de 31 mai 2021, între orele 10,00 şi 15,30, pentru a se bucura de artă proaspătă şi pentru a-i ajuta pe elevii de la clasa de arte plastice să achiziţioneze lutul necesar pregătirii lor.

"Lutetian" este un eveniment în cadrul Liceului de Arte "Dimitrie Cuclin", organizat de către Consiliul Școlar al Elevilor, iar scopul central este realizarea unei strângeri de fonduri pentru achiziționarea lutului necesar elevilor de la secția arte plastice și pentru a moderniza liceul.

La acest eveniment, toate secțiile de artă se vor uni pentru a prezenta tot ce se pricep mai bine: piese de teatru, momente de balet, interpretări muzicale, licitație de tablouri, standuri cu obiecte handmade, prăjituri, caricaturi și fotografii.

Intrarea este 5 lei pentru elevi şi 10 lei pentru adulţi.

Citit 1205 ori Ultima modificare Joi, 03 Iunie 2021 11:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro