Magazin online de fapte bune pentru a răspândi magia sărbătorilor

Magazin online de fapte bune pentru a răspândi magia sărbătorilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un magazin online de fapte bune a ajuns la cea de-a treia ediție. Toți cei interesați sunt invitați să-l viziteze, pentru a se înscrie în comunitatea celor care răspândesc magia Crăciunului prin fapte bune și implicare.

Proiectul caritabil leru.ro constă într-un magazin online, unde toate persoanele fizice și companiile sunt invitate să doneze expertiză, servicii, produse sau pur și simplu bani, pentru strângerea de fonduri ce urmează a fi utilizate pentru susținerea unui proiect cu impact major în viitorul comunității locale.

Organizatorul Open Hub, în parteneriat cu Fundația "Inimă de Copil" și cu susținerea Teatrului de Păpuși "Gulliver", îi invită pe toți cei interesați să se implice prin donații sau achiziții de produse de pe site, care să ajute la susținerea copiilor din peste 20 de sate din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui. Acești copii au rezultate foarte bune la învățătură și își doresc să devină medici, programatori sau ingineri, însă se află în prag de abandon școlar, din cauza situațiilor materiale precare.

Orice produs sau serviciu donat sau achiziționat de pe site-ul leru.ro contribuie la susținerea proiectului "Un sat. Un copil" al Fundaţiei "Inimă de Copil", care are rolul de a oferi copiilor cu rezultate excepționale la învățătură, dar cu situații materiale precare, șansa de a-și continua studiile. Toți banii strânși vor fi administrați de "Inimă de Copil", pentru a le oferi copiilor burse lunare, rechizite, ateliere de dezvoltare personală și sesiuni de consiliere, deoarece acești copii au nevoie atât de sprijin emoțional, cât și material pentru a-și urma visurile și pasiunile.

Contravaloarea unei burse care să asigure tot ce are nevoie un elev timp de un an este de 1.200 de euro. "Așadar, pentru a ne îndeplini obiectivul și a pune o piatră de temelie în viața unor copii excepționali la învățătură, ne propunem să strângem suma de 60.000 de lei și să-i ajutăm să-și poată continua educația fără întrerupere", afirmă organizatorii.

Citit 3305 ori Ultima modificare Joi, 23 Decembrie 2021 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.