3,5% din venituri pentru Fundația „Inimă de Copil”

3,5% din venituri pentru Fundația „Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fundația "Inimă de Copil", care de-a lungul timpului a găzduit, hrănit și îngrijit peste 350 de copii, are nevoie de ajutor.

Reprezentanţii  fundaţiei ne-au spus că alți peste 600 de copii din localitățile îndepărtate au primit sprijin la început de an școlar și în pragul sărbătorilor. "Anul acesta a fost din nou mai special, pentru că a presupus și munca colegilor mei de la fundație cu mame și copii ucraineni. Împreună cu partenerii locali și externi, am ajutat peste 6.300 de persoane, fie cu suport până la relocarea în alte țări, fie cu servicii sociale în România. 100 de copii ucraineni din Galați și Brăila au acum activități educative, iar familiile lor beneficiază de suport constant", ne-a declarat Aurora Badiu, purtător de cuvânt al Fundației "Inimă de Copil".

Pentru a-și putea continua activitatea și pentru ca micuții cazați la fundație să beneficieze în continuare de tot ceea ce le este necesar, reprezentanții fundației fac apel la gălățenii care doresc și au posibilitatea să doneze 3,5% din impozitul pe salariu sau pe veniturile asimilate salariilor, direcționând suma respectivă pentru "Inimă de Copil". Formularul poate fi descărcat de pe pagina de Facebook a organizaţiei și trimis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru copiii de la fundație, un formular semnat înseamnă un copil hrănit cu o masă caldă timp de cinci zile, iar zece formulare prin care se redirecționează banii spre fundație reprezintă un copil susținut integral în centrul de zi timp de o lună.

Citit 8434 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2023 07:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.