Rumeguș cărat periculos pe un drum european

Rumeguș cărat periculos pe un drum european
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un localnic din Tecuci a ajuns "vedetă" pe site-urile de socializare, zilele trecute, după ce mai mulți șoferi l-au remarcat transportând saci pe DE 581 cu un mijloc de transport care nu era semnalizat corespunzător și punea astfel traficul în pericol.

În imaginile filmate, vehiculul condus de tecucean tracta o remorcă tip platformă, pe care erau stivuiți mai mulți saci asigurați precar și care riscau oricând să se prăbușească pe carosabil. Nu a fost singura dată când șoferul a fost depistat în această ipostază, dovadă că, două zile mai târziu, un echipaj de poliție a constatat ceea ce participanții la trafic semnalaseră deja.

"În cursul zilei de joi, 6 iulie, în jurul orei 15,15, un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci - Postul de Poliție Movileni a observat în traficul rutier pe DE 581 același ansamblu auto, similar celui din imaginea video, respectiv un autoturism cu o semiremorcă fără obloane încărcată cu saci, care se deplasa dinspre municipiul Tecuci către localitatea Munteni. Polițiștii au stabilit că este vorba de un bărbat de 60 de ani, din municipiul Tecuci, cu permis de conducere valabil, care transporta rumeguș ambalat în saci de rafie, având documente valabile în acest sens", a explicat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Tecuceanul a scăpat ușor în urma întâlnirii cu polițiștii, care i-au dat un avertisment pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor şi al obiectelor în sau pe vehicule și l-au obligat să tragă pe dreapta, în afara carosabilului, pentru a-și asigura mai bine încărcătura.

Citit 5307 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Iulie 2023 13:52

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Cred că s-a exagerat
    Sâmbătă, 08 Iulie 2023 12:04
    109.166.132.***
    Nu pare periculos dacă s-a respectat greutatea de transport a platformei, poate putea fi asigurată încărcătura pe platformă, prin chingi laterale.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.