Aglomeraţie infernală la Trecere Bac

Aglomeraţie infernală la Trecere Bac

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
8 comentarii

Gălăţenii care au vrut să profite de minivacanţa de 1 Iunie şi să dea o fugă până la mare au fost nevoiţi să se înarmeze cu multă răbdare ca să traverseze Dunărea cu bacul. Ieri, coada de maşini de la Trecere Bac se întindea pe mai multe sute de metri, până dincolo de showroomul Ivas. Erau foarte multe maşini de marfă, în special camioane, care aşteptau, oprite pe banda întâi, să le vină rândul la îmbarcare. Din acest motiv, circulaţia celorlalte autovehicule, care nu aveau treabă cu bacul, a fost îngreunată şi pe strada care urcă spre intrarea la Uzina de Apă. Evident, oamenii s-au arătat nemulţumiţi de coada uriaşă la care au fost nevoiţi să aştepte. Toate încercările noastre de a obţine un punct de vedere pe această temă de la reprezentanţii Navrom Bac au eşuat. Nimeni nu a răspuns la telefon.

Citit 8544 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2018 00:30

Media

8 comentarii

 • postat de TAVI Duminică, 03 Iunie 2018 06:58 86.125.62.*** Link la comentariu
  0
  5

  Ca sa stie toti Galatenii de ce nu vom avea POD PESTE DUNARE!!!Atita timp cit in parlament este gugustiucul ala, la Galati nu o sa se construiasca podul pentru ca are el si acolitii lui din PSD acest transport ,care le aduce milioane de euro anual fara sa imbunatateasca absulut nimic. Pai dece se vrea la Braila ??? el sa-si vada de bacurile lui ,ca de 25 de ani asta face insa PT GALATENI NIMIC!!!RUSINE ASA PARLAMENTARI!!!!

  Raportează
 • postat de Iulia Sâmbătă, 02 Iunie 2018 19:22 185.234.217.*** Link la comentariu
  0
  2

  Nu ne mira.

  Asa-i cand nimeni nu sustine si nimeni nu vrea a se realiza la Galati un proiect de infrastructura de traversare a Dunarii.

  Raportează
 • postat de Iov Emil Sâmbătă, 02 Iunie 2018 13:27 82.137.8.*** Link la comentariu
  2
  2

  Ba da Paul te critic. De ce nu sustii PSD ul galatean si dai banii la braileni?

  Raportează
 • postat de micro_19 Sâmbătă, 02 Iunie 2018 12:45 91.216.52.*** Link la comentariu
  4
  0

  Ce vina are navrom-ul pentru aglomeratie? Sunati in alta parte, sunati-i pe cei care au luat la misto, au ras de proiectul tunelului pe sub Dunare. Bronzati-va in masina, asta meritati galatenilor!
  Intr-o lume normala am fi avut si pod la Braila si tunel la Galati. Dar asa...ne alegem cu nimic.

  Raportează
 • postat de paul_7979 Sâmbătă, 02 Iunie 2018 09:25 109.99.0.*** Link la comentariu
  6
  2

  Sunt galatean dar merg sa trec cu bacul pe la Braila,
  Chiar daca par dezorganizati Brailenii, nu au un program afisat de plecre*sosire a bacului, sunt mult mai operativi, se trece rapid.
  Incercati si rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate

  Raportează
 • postat de Chris Vineri, 01 Iunie 2018 22:26 82.2.63.*** Link la comentariu
  2
  1

  Da!

  Raportează
 • postat de Liviu Vineri, 01 Iunie 2018 19:46 51.15.124.*** Link la comentariu
  1
  16

  "Toate încercările noastre de a obţine un punct de vedere pe această temă de la reprezentanţii Navrom Bac au eşuat. Nimeni nu a răspuns la telefon."


  PAI CUM SA RASPUNDA LA TELEFON, CAND CEI DE LA NAVROM SE SIMT LA RANDUL LOR CU MUSCA PE CACIULA.

  Pai, si ei (cei de la NAVROM) au fost unii dintre cei ce s-au opus cu fervoare realizarii oricarui proiect de modernizare a traversarii Dunarii (pod, tunel, prastie) aici la Galati.
  Asta e. Nu ati vrut sa sustineti nimic a se realiza la Galati, acum strangeti din bvci si indurati asteptand in rand, la coada batjocura fiindca nu ati fost in stare sa sustineti proiectul realizarii subtraversarii Dunarii. Dar bineinteles, noi galatenii nu vrem sa ne remarcam in lume cu nimic grandios realizat aici in Galati, pentru orasul nostru. Probabil ca sa se acopere si acest articol o sa ni se vire iarasi sub nas momeala, povestea cu aeroportul.
  Suntem jenanti cu totii (politicieni locali cat si asa-zisii cetateni ai acestui oras). Nimeni nu a sustinut realizarea vreounui astfel de proiect major de infrastructura pentru traversarea Dunarii aici la Galati.

  Ce vreti mai mult? Asta vi se serveste, asta aveti. Iar tradatorii ii gasiti in politica locala din toate partidele si in cele aflate la putere cat si in cele aflate in opozitie. Fiindca sa fim seriosi...AU SUSTINUT VREODATA CEI DIN OPOZITIA LOCALA GALATEANA REALIZAREA VREUNUI PROIECT DE INFRASTRUCTURA PENTRU TRAVERSAREA DUNARII AICI LA GALATI? RASPUNSUL E NU. DECI IATA CATI TRADATORI AI ORASULUI GALATI EXISTA IN ACEST ORAS.

  Raportează
 • postat de Romica Tanvuia Vineri, 01 Iunie 2018 18:20 82.137.10.*** Link la comentariu
  1
  42

  Pai ce vina are navrom bacul ca sa dea explicatii? Sa dea explicatii cei ce trebuiau sa faca podul peste dunare, pod promis din patru in patru ani din 90 incoace.
  Sa dea explicatii primaria de ce nu expropriaza drumul din curtea Ivas care pleaca din vale de la uzina de apa si iese aproape de bac. N-au nimic de demolat acolo. Trebuie o mana de asfalt si doua garduri.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.