Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
5 comentarii

Locuieşte pe strada Bravilor nr. 13, iar introducerea sensurilor unice i-a prelungit cu un kilometru şi jumătate drumul până acasă. În plus, şi pavajul degradat al străzii îl nemulţumeşte pe gălăţeanul Alexandru Talmaciu. Acesta a încercat să sesizeze Primăria municipiului Galaţi cu privire la aceste probleme, dar, ca un făcut, serverul administraţiei locale tocmai atunci şi-a făcut de cap, aşa că, prin urmare, ni s-a adresat nouă.

"Străzile Bravilor (Aleea Bravilor), numerele de la 5 la 33, şi Venus, porţiunea dintre strada Alexandru cel Bun şi Aleea Bravilor, sunt pavate cu piatră, dar impozitele le plătim la fel ca toţi cei din zonă. Din cauza sensurilor unice din zona formată de străzile Radu Negru, Alexandru cel Bun, Bravilor, Ştiinţei, Miron Costin şi Dobrogei, ca să ajung în Bravilor 13 fac acum 1,5 km în plus", ne-a transmis gălăţeanul.

Primăria municipiului Galaţi ne-a comunicat că, în funcţie de bugetul alocat de Consiliul Local, se va interveni şi pe segmentele de stradă sesizate de gălăţean, care acum sunt incluse în zona C de impozitare.

În ceea ce priveşte sensurile unice, planul de management al traficului va fi sincronizat de comun acord cu Politia Rutieră, iar de îndată ce vor începe lucrările pe strada Basarabiei, măsura sensurilor unice va fi suspendată.

Citit 7097 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2018 00:29

5 comentarii

 • postat de Paul Marți, 05 Iunie 2018 13:37 104.244.73.*** Link la comentariu
  0
  3

  Ce vrajeala si cu lamentarile galateanului Alexandru Talmaciu din articol. Pai mai nene, si sensurile unice isi au rostul lor bine determinat si nu sunt facute de habauci ci sunt facute de oameni avizati care stiu ce fac, nu de dintr-astia ca tine care te plangi, auzi prostie la Talmaciu "De cand cu sensurile unice fac 1,5 km in plus".

  Bai nene, bine ca nu ne-ai spus ca "de cand cu sensurile unice, fac INCONJURUL LUMII".
  Esti penibil nene Alexandru Talmaciu. Lamentari din acestea doar de dragul de a ne lamenta nu-si au rostul. Atata ipocrizie nu credeam sa existe la unii galatenii.

  Voi sunteti de groaza cu mofturile voastre. Lasati naibii zonele infecte ale orasului sa se modernizeze, sa se imbunatateasca. Voua nimic nu va convine.

  Raportează
 • postat de Cristina Marți, 05 Iunie 2018 11:07 199.249.223.*** Link la comentariu
  0
  6

  Si noi cei ce locuim pe strada Banului si pe strada Vulcan avem strada pietruita si nimeni din primarie nu se deranjeaza sa ne asfalteze strada si sa ne repare trotuarele (ingrijind spatiul verde de pe marginea drumului, de pe aliniamentul strazii.

  Nimeni din primarie nu pare sa-l intereseze sa modernizeze strada Vulcan si strada Banului, doua strazi laturalnice, dosite, strazi ce ar putea fi modernizate SI PRELUNGITE, pe langa calea ferata, pana-n strada Alexandru Moruzzi, creindu-se astfel o noua ruta, o noua optune de circulatie pentru cei din zona. Strada Banului (impreuna cu strada Vulcan) ar putea fi modernizate si prelungite pana-n strada Alexandru Moruzzi creindu-se astfel o noua ruta de circulatie, o noua legatura intre Gara(strada Garii) si strada Alexandru Moruzzi, astfel ar fi o noua posibilitate, o noua optiune de circulatie atat pentru cei din zona cat si pentru cei ce tranziteaza zona. Dar primaria se face ca nu ne aude, primaria se face ca nu vede, primaria pur si simplu se preface ca in zona respectiva nu locuiesc niste cetateni platitori de taxe si impozite.

  De ce nu se conecteaza Gara (implicit strada Garii) cu strada Alexandru Moruzzi printr-o noua ruta de acces pe langa liniile de tren, modernizand si prelungind strada Banului (+strada Vulcan) pana-n strada Alexandru Moruzzi?

  Astfel ar decongestiona si strada Ana Ipatescu, oferind galatenilor posibilitatea de a alege doua rute de acces, doua rute de tranzit intre strada Garii si strada Alexandru Moruzzi, prin strada Banului(strada Vulcan) si prin strada Ana Ipatescu.

  Oricat le-ai striga alesilor sa modernizeze si cartierul acela, sa modernizeze si strazile, portiunile acelea ei se fac ca nu aud, iar noi traim acolo in mocirla, vorba unui "luminat" ticalos ciolos si mocirla lui.

  Altii vad ca mor de grija sensurilor unice care-i incurca, ceea ce este un mizilic pe langa marea problema a cartierului nostru de langa Gara, care este nemodernizat de cand ma stiu si chiar cu mult inainte. Si nu se va face nimic, se va ignora iarasi aceastasesizare, dar vom bate moneda pe problema falsa a sensurilor unice (care chiar isi au rostul lor, pe care numai unii "destepti" sau unii rau-intentionati nu-i vad rostul sensului unic).

  Asta cu sensurile unice e ca "problema" falsa a smecherilor care vor sa-si parcheze propria masina sub geam, ca sa-i simta duhoarea si ii incomodeaza gradina din fta blocului.

  De strada Banului(si strada Vulcan) se mai preocupa cineva din primarie sa le modernizeze (vrem asfaltare, nu pietruirea actuala) SI SA LE PRELUNGEASCA PANA-N ALEXANDRU MORUZZI, PENTRU A FORMA O NOUA RUTA DE ACCES PENTRU GALATENI?

  Raportează
 • postat de george Luni, 04 Iunie 2018 22:34 185.45.177.*** Link la comentariu
  5
  10

  @Traian, nu vine nimeni din Primarie de acasa cu bani. Sunt banii nostri. Mi se pare normal sa le cerem socoteala, cu performanta se lauda singuri.
  Masura asta e foarte buna dar implementata foarte prost. Au pus sens unic pe Radu Negru , apoi l-au acoperit cu un sac; au pus semne de circulatie, apoi le suspenda ...
  Nene, ori faci o treaba, ori nu te mai apuca de ea. Le urez permise suspendate celor care-mi vin din fata pe "interzis" dar ... au reusit un haos "specialistii" tai deocamdata. Nici cal, nici magar, au reusit ei un hibrid ...

  Raportează
 • postat de alesu Luni, 04 Iunie 2018 20:46 5.13.156.*** Link la comentariu
  10
  13

  Da ii faci pe jos?

  Raportează
 • postat de Traian Luni, 04 Iunie 2018 18:56 100.117.11.*** Link la comentariu
  33
  13

  Nu va mailasa plangeti atata. Primaria stie mai bine de ce aveti nevoie voi cetatenii.
  In spatele acestor masuri stau studii facute de specialisti din primarie, oameni cu pregatire solida in materie.
  Lasati specialistii sa-si faca treaba si nu mai fiti carcotasi. Numai asa orasul se va transforma intr-un oras modern.
  Uitati-va cat s-a transformat orasul in ultimul timp.
  Intrari moderne in oras dinspre Vanatori si Braila, urmeaza intrarea dinspre Tecuci.
  Strazi largite, trotuare asfaltae, piste de biciclete. S-a modernizat si largit str. Traian. Acum se modernizeaza si zona Tiglina 1. Si vor urma si alte investitii.
  Au disparut cascarabetele, s-au achizitionat troleibuze noi, urmeaza tramvaiele.
  Nu atribui aceste realizari primarilor ci municipalitatii galatene. Adica oamenilor di structura administratiei.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.