Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Apă Canal anunţă că, începând de luni, 11 iunie, se execută lucrări de reparaţii în regim de avarie la conducta magistrală de apă potabilă Dn600mm FD din strada Basarabiei, tronson cuprins între strada Ştiinţei şi strada Domnească. Motiv pentru care traficul este restricţionat pe strada Basarabiei, pe sensul de circulaţie dinspre strada Ştiinţei spre strada Domnească, informează Apă Canal.

„Facem precizarea că pentru remedierea conductei avariate se va utiliza ca procedură de lucru cămăşuirea interioară a rețelei de apă potabilă, un procedeu ce permite remedierea fără săpătură pe întreaga lungime a rețelei avariate, pentru înlocuire (cca.30ml.). Am avut în vedere, în mod deosebit, ca lucrările de remediere a conductei avariate să nu afecteze intersecţia străzilor Domnească şi Basarabiei. Lucrările se vor executa fără a fi afectată alimentarea cu apă a consumatorilor din zonă. În cadrul lucrărilor pregătitoare, abonaţii au fost alimentaţi cu apă potabilă pe conducte alternative. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locatarilor din zonă şi participanţilor la trafic şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un interval cât mai scurt de timp”, a transmis Apă Canal.

Citit 2780 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2018 16:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro