Şoferii vor închiderea semaforului de la Baia Comunală

Şoferii vor închiderea semaforului de la Baia Comunală
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

În urma restricţionării traficului pe strada Basarabiei, pe segmentul cuprins între Traian şi Domnească, din cauza lucrărilor de reabilitare, traficul în intersecţia de la Baia Comunală a devenit, cam la orice oră din zi, o provocare care nu poate fi evitată mai ales de cei ale căror drumuri trec neapărat pe şoseaua recent modernizată. Timpii de aşteptare la semafoare au crescut, ceea ce le-a dat unor conducători auto o idee: să ceară autorităţilor să le dea undă verde.

"Să pună semaforul de pe Traian, de la Baia Comunală, pe intermitent, aşa cum au făcut pe Domnească şi este foarte bine. Ne descurcăm noi cu prioritatea, că aşa stăm zeci de minute la coadă. Mai ales când ies şi maşinile de pe Gării care vor să facă dreapta în Traian, se face ambuteiaj la semaforul acela", ne-a semnalat un cititor care face naveta şi zilnic trece prin furcile caudine ale mersului pe Traian. 

Nu ştim dacă această solicitare va fi urmată de un demers al autorităţilor pentru fluidizarea traficului în acea zonă în sensul propus, mai ales dacă se ţine cont şi de cei care circulă totuşi pe Basarabiei şi trebuie să facă stânga, sau, după caz, dreapta, de pe Traian. Cu toate acestea, variante s-ar putea găsi, având în vedere că strada Traian a preluat grosul traficului, mai ales după ce străduţe adiacente au devenit şi ele şantiere, iar Coşbucul a devenit demult sufocat.

Citit 8935 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iulie 2018 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.