Operatorii de transport solicită clarificări

Operatorii de transport solicită clarificări

tirmagazin.ro
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) a solicitat Guvernului să clarifice urgent situaţia şoferilor transporturilor comerciale ce vin dinspre Italia sau din alte zone din UE.

"Au trecut 20 de ore de la întâlnirea patronatelor cu Ministerul Transporturilor şi nici până la această oră nu se cunoaşte regula cu privire la intrarea în carantină a şoferilor de TIR. Direcţia de sănătate publică le comunică acestora, la intrarea în frontieră, că vor fi escortaţi pentru intrarea în carantină. Ieri (miercuri - n.r.), la ministerul de resort, informaţia era clară cu privire la exceptarea de la carantină a şoferilor vehiculelor de transport comercial peste 3,5 tone”, se arată într-un comunicat de presă al FORT.

Preşedintele federaţiei, Augustin Hagiu (foto), avertizează că necomunicarea clară a regulilor impuse şoferilor de TIR a declanşat un adevărat haos în rândul companiilor de transport, ce au asaltat FORT cu mesaje în vederea clarificării situaţiei.

 
Citit 3288 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2020 01:19

1 comentariu

 • postat de Urgent Vineri, 20 Martie 2020 19:08 84.117.41.*** Link la comentariu
  0
  2

  Lasati tirurile sa aprovizioneze cu alimente magazinele ca altfel Romania moare de foame!
  Soferii de tir sa fie protejati si tot lantul alimentar sa fie asigurat precum si produsele de baza.
  Nu mai asaltati magazinele si cumparati ca disperatii pentru ca este mancare. Cumparati ca si pana acum atat cat va trebuie. Doar cei in izolare o sa cumpera mai mult adica pt 14 zile dar restul comportati-va calm si normal ca altfel aduceti haos si suferim toti.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.