Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

„Tasare periculoasă pe strada Prelungirea Traian”, sesizam în ediţia din 17 iunie a ziarului „Viaţa liberă” precizând că accidentul de teren a apărut vizavi de Şcoala Nr. 26, în zona unei canalizări. Iar Biroul de Presă al Primăriei Galaţi ne dăduse asigurări că operatorul Apă Canal va verifica situaţia de la faţa locului.
Marţi, 23 iunie, am putut constata că întreaga zonă afectată de tasare, dar şi de o denivelare a fost decopertată. De asemenea, s-a săpat şi în dreptul canalizării de la trecerea de pietoni, iar locul a fost acoperit cu pietriş.
Conform autorităţilor, zona în care s-a intervenit este ţinută sub observaţie şi, dacă nu vor apărea probleme, va fi asfaltată.

Citit 1750 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 00:35

1 comentariu

 • postat de MM Joi, 25 Iunie 2020 11:17 5.13.160.*** Link la comentariu
  0
  21

  Mda, alta lucrare de mantuiala, alti bani cheltuiti in bataie de joc, din taxele si impozitele stranse de la galateni!
  Atentie, se mai intrevede o GROAPA. Se afla chiar langa statia de autobuz, de la parcul Spicu' cea aflata pe sensul de mers spre parc.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro