După câteva pahare, permisul devine inutil

După câteva pahare, permisul devine inutil
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doi bărbaţi din judeţul Galaţi au serioase probleme cu legea, după ce au fost prinşi la volan fără permise de conducere şi sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, a fost tras pe dreapta la Tg. Bujor. Gălăţeanul le-a prezentat agenţilor un permis de conducere, dar confruntarea cu bazele de date a scos la iveală faptul că nu deţinea, oficial, un astfel de document. Mai mult, etilotestul a arătat că avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,42 la mie, motiv pentru care a fost dus la spital pentru probe biologice. Cele două nereguli i-au adus bărbatului un dosar penal în care este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.
Al doilea şofer care şi-a dovedit inconştienţa pe un drum public a fost un tânăr de 25 de ani, din Rediu, oprit la Pechea. Cu ocazia controlului, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pentru că mirosea a băutură, a fost testat, etilotestul indicând o valoare de 0,48 la mie alcool pur în aerul expirat. Probele biologice vor arăta cât a băut înainte de a se urca la volan. Până una-alta, s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Citit 804 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2020 19:28

1 comentariu

 • postat de Dechatlon
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2020 13:42
  89.137.230.***
  Cam 80% dintre cei care sunt in judet si conduc consuma bauturi alcoolice si se urca la volan. Deci astia au tuica si vin acasa pt ca sunt producatori si nu se pot abtine sa nu bea peste masura. Multi dintre ei conduc fara permis! Mai e categoria celor care consuma droguri si se urca la volan. Printre acestia amintim: cei care merg in cluburi, proxeneti, interlopi, posesori de masini luxoase si puternice desi nu au carte de munca, cei care frcventeaza cluburile din Mamaia, pseudovedetele, cantareti dubiosi , rromi , infractori.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.